Örökség, avagy A Lelkek Sírboltja - Az örökség 4.

Eragon, az Árnyékölő, a Sárkánylovas, csak egy szegény parasztfiú volt, amíg meg nem találta Saphira tojását. Miután a sárkány kikelt, élete alaposan megváltozott. Most már az egyetlen szabad sárkánylovasként neki kell szembeszállnia Galbatorix zsarnokságával és legyőzni a királyt, mert második esélyt nem kap a világ. De még mielőtt ezzel... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 275 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Varga András
A könyvsorozat utolsó része kerek történetté teszi a főhős és sárkánya történetét, habár a könyv szerzője nyitva hagy egy-két rejtelmes szálat. Mint a sorozat mindegyik részénél, itt is a könyv végénél jön el a várva-várt katarzis érzet a nagy csatajelenettel. Paolini e könyve is magával ragadó, az emberi képzelet határát érintő fantasztikus irodalom.
Szacsky Marcell
Sziasztok! Én már kiolvastam mid a 4 részt, és a filmet is láttam. Szomorú vagyok, mert ez volt az utolsó rész a könyvből. (bár lehet volna jobb vége.) Viszont Christopher Paolini azt írta, hogy mivel 12 évet vett igénybe a 4 kötet írása, folytatni fogja Alagézia történetét . Remélem az is olyan jó lesz, mint a másik négy.
Árvai Balázs
Elképesztően izgalmas, lebilincselő olvasmány. A történet magával ragad és tényleg nem lehet letenni! Nagyszerű lezárása egy remek sorozatnak. De vajon tényleg vége lesz ezzel? A köszönet nyilvánításból megtudhatjuk, hogy az író szeretne még visszakalauzolni minket ebbe a mesés világba. Reméljük így lesz és minél hamarabb! Addig is: Tarts élesen a kardod!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
ChatBot