Kutya egy élet ez, Snoopy

A Kutya egy élet ez, Snoopy bemutatja a régóta ismert és szeretett jóbarátok: Snoopy, Charlie Brown, Peppermint Patty, Marcie, Linus, Lucy, Schroeder és a többiek legújabb kalandjait. A régi kedvencek nagyszerű időtöltést és fergeteges szórakozást ígérő történetei Magyarországon most először jelennek meg színes könyv formájában. Miközben a Peanuts... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szetei Dániel
Hurrá! Végre újra itt a nagy kedvencem, Snoopy, Woodstock és a többiek! Sajnos, csak 3 könyvük van nekam meg, de várom a folytatást!!! :=)
Szabó Anikó
Azt hiszem Snoopy rajongó leszek(lettem). Várom a következőt,ugye lesz?(legyen!!!)
Basch Erzsébet
Nagy kedvencemet a Snoopy képregényt végre egy igényes kiadványban, szellemes fordítással tarthatom a kezemben. Köszönöm!
Fábián Zsófi
Nagyon örülök, hogy végre nem csak igénytelen újságokban, hanem profin, eredeti színvonalon megcsinált könyvben is megjelenik a Peanuts sorozat! Amerikában szinte minden korosztály egyértelmű kedvence Schulz képregénye, nem értem, itt miért nem jelent meg korábban. Mindenkinek ajánlom!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3