Célvonal - Ez a mi második születésünk

Leo focista. Hideg és ködös reggeleken is hat óra negyvenkor kel, magára kapja a melegítőjét, belebújik az edzőcipőjébe, és végigfut az utcákon a park felé, majd a folyópartra. A suli nem érdekli, a lányokat unja, egész élete a délutáni fociedzések körül forog. Egy nap játékosmegfigyelő érkezik a meccsre. Leo úgy érzi, eljött a nagy lehetőség, hogy... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 080 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Megérkezett a Móra Kiadó sikeres Tabu könyvek sorozatának harmadik része, a népszerű újságíró-irodalomkritikus, Paola Zannoner újabb kötete! A Tabu könyvek meghökkentő történetei, és az élet kényes témáinak boncolgatása folytatódik tovább a Célvonalban. Leot, az ifjú futballtehetséget semmi sem érdekli a délutáni futballedzéseken kívül. Az iskolát egyenesen rühelli, a lányok meg csak rabolják az idejét. Leo egyetlen vágya, hogy felfedezzék és egy komoly csapatban rúghassa tovább a bőrt. Egy nap úgy tűnik, elérkezik a fiú nagy lehetősége, amikor játékosmegfigyelőt küldenek az egyik meccsükre. Ez a nap valóban gyökeresen megváltoztatja a reményekkel teli Leo életét. Egy szívbemarkoló, letehetetlen olvasmány Tabuk nélkül!


Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
ChatBot