Cecelia Ahern

Nyomomban az Életem

athenaeum kiadó kft.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  470 oldal

Mi történik, ha nem veszed komolyan az életed? Lucy Silchester még a 30. születésnapja előtt megkapja a választ. Élete bekopogtat hozzá egy mókás idegen férfi képében, s szembesíti azzal, amit a szerelmével való szakítása óta nem volt hajlandó tudomásul venni: hogy nagy bánatában szinte megszűnt létezni. S elkezdődik egy megható és mulatságos kalandsorozat, mely során a kissé különc lány újra rátalál családjára, barátaira s bizony a szerelemre is. Megható, vicces és tanulságos - Cecelia Ahern új regényében bemutatja, mi történik, ha nem figyelsz eléggé az életedre, és hogy sosem késő újrakezdeni.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék megvásárlásával

331 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó athenaeum kiadó kft.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:470
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly460 gr
FordítóSzili Orsolya
ISBN9789632932262
Árukód2230851 / 1085441

Vásárlói értékelések, vélemények

dr. Vízkeleti Vivien
2013. 02. 04.

Az egyik legkiválóbb könyv, amit mostanában olvastam! Mindenkinek ajánlom, aki ( még) keresi az Életét!

TDK
2013. 02. 18.

Egy igazán jópofa, elgondolkodtató, ugyanakkor szívet melengető történet. A szerző minden magyar nyelven megjelent könyve közül, számomra ez az abszolút befutó.

Szilágyi Réka
2013. 10. 28.

És hihetetlen. Még mindig libabőrős vagyok ettől a könyvtől (és nem, nem azért mert fázom..). Eddig nem volt még olyan könyv, amin sírtam volna. Ami tényleg, őszintén ennyire nagy hatással lett volna rám.. Ennél a könyvnél viszont.. Az a bizonyos búcsú, az Élettől.. És mikor meglátta az esküvőn.. Hihetetlen egy könyv. Nagyon pozitívan csalódtam az írónőben. Szerintem ez lett a legjobb könyve.:)) Nálam az első benyomás is számít. És a könyv feléig, akármit is tett az a bizonyos Élet, én úgy gondoltam rá, mint valami igénytelen, undorító lényre. És igaz, hogy a végén Lucy leírta, hogy mennyire jóképű lett.. én nem tudtam rá az első találkozás után már pozitívan gondolni. Ez mellett persze imádtam, amit Lucy-val tett, és értékeltem, hogy volt türelme, és kitartása hozzá.. Eleinte nem értettem ezt az életes dolgot. Mikor elkezdtem a könyvet, csak néztem, hogy most ki ez az emberke, akit Életnek hív Lucy? Hogy kerül ő bele ebbe a könyve és mi köze a történethez? És még most, hogy befejeztem a könyvet, még mindig vannak hiányzó kirakós darabkák. Cecelia Ahern regényeinek mindig van egy mélyebb jelentésük, üzenetük, és mint mindig, ez most is sokat segített nekem. Megállhatok egy percre, hogy elgondolkozzak, tényleg ennyit számít az életem, és többet kell(ene) foglalkoznom vele, mert lehet, hogy egy nap, egy rossz leheletű, gyűrött öltönyös emberke felkeres, azzal az okkal, hogy változtatnom kellene az életemen. És Don.. Lehet, hogy nem hiszitek el, de én már az elején mikor volt az a bizonyos téves hívás, és utána kiment szőnyeget tisztítani tudtam, hogy ők össze fognak jönni, vagy mindenképpen lesz valami köztük. És igazam lett. Nagyon haragudtam Lucy-ra, mert Blake-t választotta, az után Az Éjszaka után, amit Donnal töltött. És mikor már csak pár oldal volt vissza a könyvből, és még mindig nem békült ki Don és Lucy, kezdtem megijedni. Nem akartam, hogy ilyen vége legyen az egésznek. De szerencsére happy end lett, bár én nem ezt a fajta befejezést vártam. De így is tökéletes könyv!:))

Kiss Alexandra
2015. 03. 18.

Nekem nagy csalódás volt ez a könyv, jobbra számítottam egy kicsit, persze voltak azért jó részek is benne,de alapjában nekem nem tetszett.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék megvásárlásával

331 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány