Bridget Wagner

Pinkfiksön

magánkiadás  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  198 oldal

Álom, vagy valóság?

Az "Elvágyódás" írója egy meredek manőverrel stílust és hangot váltott; a "Pinkfiksön" ezúttal a romantikus ponyvairodalom jellegzetes stíluselemeit felhasználva ragadja el az olvasót.

Bár minden adott egy tökéletes történethez, egyvalami mégsem szokványos: a főhősnő egyáltalán nem a műfajban amúgy elvárt, minden tekintetben hibátlan szépség, akinek az életébe már csak a betoppanó szerelem hiányzik. Fatima ugyanis túlsúlyos, önbizalomhiányos, a világban kissé elveszett lány, aki két fantasztikus bérlőjével él együtt egy kellemes, mediterrán környezetben, és reménytelenül vágyakozik a nemrég beköltözött, jóképű szomszéd után.
Fatima ezért a valóság kudarcait elképesztő fantáziaképekkel színezi ki, melyben nem csupán a környezete lenyűgöző, hanem ő maga is.
Fatima egyhangú, kitaposott életébe aztán a legjobb barátnője hoz elképesztő változásokat, aki egy tudományos kísérlet erejéig egy különleges, faragott szobrot ajándékoz neki, amely a legendák szerint elhozza az igaz szerelmet a tulajdonosának...

Hogy mi a történet vége, kiderül ebből a szórakoztatóan sajátos, helyenként abszurd humorral megkínált és a kliséket parodizáló regényből, amit illik nem komolyan venni, de amelynek olvasása során ha mégis kialakul az olvasóban néhány aktuális kérdés a testképzavarok, a társadalmi kirekesztettség, a szerelem valódi létjogosultsága, a sztereotípiák mentén hozott ítéletek, vagy akár a romantikus ponyvairodalom olykor káros hazugságai témakörében, az lehet, hogy nem a véletlen műve.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 750 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 562 Ft

A termék megvásárlásával

356 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó magánkiadás
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:198
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly216 gr
ISBN9786150181158
Árukód2773010 / 1217855

Vásárlói értékelések, vélemények

(2 vélemény)
Örvényesi Tira
2024. 04. 21.

Zseniális és lenyűgöző! Nem értettem az írónő előző szépirodalmi műve után hogy íródhatott ez a ponyva, de aztán hozza a hihetetlent, a mélységet és a humort!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 750 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 562 Ft

A termék megvásárlásával

356 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén