Breaking Dawn - Hajnalhasadás - Keménytábla

Ha az készül megölni téged, akit szeretsz, nincs választási lehetőséged. Hogy is menekülhetnél el, hogyan is küzdhetnél az életedért, amikor ezzel fájdalmat okoznál ennek a szeretett személynek? Ha nem maradt más, csak az életed, amit neki adhatsz, hogyan is tagadhatnád ezt meg tőle? Ha igazán szereted? Amikor Bella Swan ráébred, hogy... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, XIII. kerület Duna Plaza Bevásárlóközpont, I. emelet
5 db alatt
5% kedvezmény! Kosárba
5 999 Ft
5 699 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 569 pont
Olvasói értékelések
2 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szőllősi Zsoltné
Esküszöm, hogy ennél jobb könyvsorozat nem létezik a világon. Minden egyes szója értékesebb volt egy igazgyöngynél. Amikor leültem olvasni, anya, a barátaim, a rokonaim mind ott voltak a nyomomba. Egyfojtába azon veszekedtek, hogy ki olvassa ki utánam a könyvet. Egyszerűen nem bírtam letenni, anya amikor én az utolsó mondatot olvastam, akkor már tépte ki a kezemből.
Dorka
Nagyon, nagyon szép befejezés! Nagy rajongója vagyok az egész Twilight saga-nak... Amikor izgalmas vagy megható rész volt remegett a könyv a kezemben... Ez a könyv egyszerűen beránt a világába és nem enged el...ahogy az író többi műve is.
B. Nóri (13)
Amikor ahhoz a részhez értem, ahol Bella elbúcsúzik Renesmee-től, elszorult a szívem. Úgy éreztem, életemben először, sírni fogok egy könyvön. Aztán csak olvastam tovább, és csak akkor vettem észre, hogy elsírtam magam, amikor egy könnycsepp hullott a papírra.
T. Beatrix (12)
Amikor kiolvastam a Napfogyatkozást, szinte remegő kézzel vártam, hogy kézhez kapjam a Hajnalhasadást. Elkezdtem. Nem bírtam letenni. Már úgy a háromnegyedénél tarthattam, amikor a barátnőm azt mondta, hogy ő bizony abbahagyta, megunta. Én csak bámultam rá. Ezt MEGUNNI? Lehetetlen.
Anna
Hihetetlen... Erre nem számítottam... Kellemesen csalódtam... Úr Isten!!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6