Fekete István

Bogáncs

FEKETE ISTVÁN MŰVEI

móra ferenc ifjúsági könyvkiadó zrt  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  303 oldal

Bogáncs pumi a javából. Tehát nem puli, hanem pumi, amely ugyancsak a pásztorkutyák felekezetébe tartozik, de belül nyurgább a csontozata, kívül pedig rövidebb a szőre - mutatja be az író főhősét, aki pusztai terelő kutyaként boldogan csaholva végzi a dolgát a nyáj őrzésében, hűséggel követve gazdája minden intését. Egy napon azonban elszakad a pusztától, új és új kalandokba keveredik, még a cirkuszi mutatványosok világába is belekóstol. A hosszasra nyúlt bolyongás minden érdekessége és izgalma sem feledteti azonban származását, szíve és ösztöne végül is visszavezérli természetes környezetébe, az öreg juhászhoz. A kötet a Fekete István életműsorozat darabja ajánlott iskolai olvasmány, de kellemes kikapcsolódást nyújt a felnőtt olvasónak is.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó móra ferenc ifjúsági könyvkiadó zrt
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:303
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly442 gr
Sorozat FEKETE ISTVÁN MŰVEI
ISBN9789634158523
Árukód2217023 / 1072926

Vásárlói értékelések, vélemények

Titok
2012. 09. 22.

Jó könyv,de 3 oldalas gulyásbab véleménye a szerzőnek,bevallom,nem nagyon tetszett.:-( De azon kívül szerintem aranyos kutyus(bár én nem tarthatok),de én is elfogadnék egy ilyen okos pumit!

Havas Gábor
2013. 12. 23.

Most újra olvastam, és megint lenyűgözött. Fekete István hihetetlenül képes hangulatokat megírni. Olyan fordulatokat használ, hogy egészen hihető, hogy egy kiskutya valóban azt "gondolja", amit olvasunk. Sok részlet idézi föl azt a kort, amiben játszódik, jó érzés kicsit visszamenni az időben. A történet sokszor szívszorító, néha mulattató. Jól szórakoztam, érdemes időnként újra belemerülni.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Carley Fortune: Várlak a tónálCarley Fortune: Várlak a tónál