Bittner János

Finom hentesáruk könyve

digi-book mo.kiadó és ker.kft.  | 2021  | MAGYAR nyelvű

Ettől a szakácskönyvtől pontosan azt kapjuk, amire a címe utal: a hentesáruk készítésének legátfogóbb módját, a hús (marha, borjú, sertés, ló, pulyka) előkészítésétől, a hentesáru elkészítésén át a tartósításig, tárolásig és szállításra történő előkészítésig. És ha a hentesáru nem lenne elég tág fogalom, hát hurka, kolbász, szalámi, disznósajt, szafaládé, sonka, szalonna. És a hentesáru-univerzum tovább bővül ezen hentesáruk nemzeti variánsaival: osztrák, német, olasz, francia, svájci, cseh, orosz, lengyel változatokkal. Klasszikus receptek, többszáz éves kisipari technológia kvintesszenciája.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó digi-book mo.kiadó és ker.kft.
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2756504 / 8146655

Elérhető még:

Könyv

Vásárlói értékelések, vélemények

(3 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 1 190 Ft

A termék megvásárlásával

119 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat