Állati Zenés ABC - Zenés mesés képeskönyv nagylemezzel és ábécés poszterrel

Bíró Eszter énekes, színész, aki eddig musical- és filmfőszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013 tavaszán új, elsősorban gyerekeknek és családoknak szóló képeskönyvet és lemezt, illetve színpadi produkciót készített, Állati Zenés ABC címmel. Két saját gyermeke adta az ihletet ahhoz, hogy az ABC betűit dalokon és az... bővebben
Utolsó ismert ár:
4 380 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
silka
Végre egy CD, amit mi szülők is szeretünk, nemcsak a 7 és a 4 éves fiaink! Igényes, változatos, különböző zenei stílusok között kalandozik, bevezetve a gyerekeket ebbe a sokszínű világba. Viccesek a szövegek, és nagyon szép az illusztrált könyv is. Mindenkinek csak ajánlani tudom! (Én már vagy hetet vettem, mert szívesen viszem ajándékba.)
ener
Csak a negatív kritika miatt írok. Nekünk kifejezetten tetszett a CD. A zene igényes, a szövegek kifejezetten jók, kedvesek, viccesek. 6 éves fiam egy rakás ajándékot kapott születésnapjára, de ez tetszik neki legjobban.
Boglarka Patti
Én egy két és fél éves és egy négy és fél éves kislány anyukája vagyok. Az Amerikai Egyesült Államokban élünk és rengeteg Magyar könyvet rendelünk a Librin keresztül. Amikor rábukkantam Bíró Eszter CD-jére és a vele járó könyvre, nagy izgalommal rendeltük meg őket. Lányaim nagyon szeretik hallgatni Halász Juditot és valaki egy hozzászólásban azt írta, hogy ez a CD körülbelül ezzel egy színvonalon van. Sajnos amikor megérkezett és betettük, még végighallgatni sem bírtuk. Számomra - nem akarok nagyon negative lenni- de egyenlő egy ricsajjal. A daloknak egyáltalán nincs fülbemászó dallamuk (ami szerintem fontos a gyerekeknek) és a szövegük hosszú és elég buta. Nem ismétlődnek benne abszolút sorok........ Ha Magyarországon laknék valószínűleg visszaküldeném de innen a tengeren túlról túl költséges a dolog. Pár éve megkaptuk valakitől Mórocz Adri: Buborékfújó cd-jét. Én már azt is nehezen tudtam elviselni, de Bíró Eszter cd-je meg azt is magasan felülmúlja. Sajnos én nem ajánlom ezt a cd-t senkinek sem.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot