Biff evangéliuma - Aki jézus gyerekkori haverja volt

Jézus születésének történetét jól ismerjük. Csakúgy, mint bölcs tanításait, dicső cselekedeteit és önfeláldozását. De Isten Fiának gyermekkoráról és felnőtté válásának részleteiről senki nem tud semmit - Biffet, a Messiás legjobb haverját kivéve, akit most feltámaszt egy Raziel nevű botcsinálta angyal, hogy írja meg a saját evangéliumát. Úgyhogy Biff... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Rátkai Diána
Hát ezt a könyvet tényleg megérte elolvasni! :D
Lantos Marianna
Messze-messze ez a kedvenc tőle! Tipikusan az a könyv, amit többször előveszek, holott már szinte kívülről tudom a párbeszédeket is. Fordulatokban és bődületes humorban gazdag mű, melyben nem kis szerepe lehet a fordító Pék Zoltánnak is. Egyszóval nálam ez a mű a number 1!
Ollósi Gabriella
Nagyon tetszett! Nyilván nem úgy kell felfogni, hogy tényleg köze van Jézushoz. (De bár lenne!) Ha ettől sikerül elvonatkoztatni, akkor egy nagyon szórakoztató, szókimondó és vicces történetet kapunk. Persze mindenki tudja, hogy mi lesz a nagy vége, de én mégis bíztam benne, hátha nem. A szereplőket imádtam egytől egyig, Biff hihetetlen egy figura és ez jozsózás ! Fantasztikus, ha az ember egy ilyen barátot talál!
Nagy Ágnes
Annyira meredek ez az iromány hogy már csak ezért is érdemes elolvasni. Nekem kedvencem lett azonnal!
Kata
Igazi,önfeledt szórakozást nyujtott.Rengeteg humorra,soha ennyit nem kacagtam olvasás közben.Köszönet érte
Szekrényi Szilvia
Óriási!! :) Egyik keblenc könyvem lett!
szosznapocska
már régóta hiányzott az az őszinte röhögés amit ez a könyv felszabadított belőlem:-D imádom a humorát, nem lehet letenni. Ahhoz hogy valaki vallásos vagy sem, pedig igazán semmi köze...nekem csupa kellemes perceket okozott!
EGOn
Már sokadszor olvasom, de nem tudok betelni vele. Olyan stílusban mesél, amelyben minden mulatságosabb, mint ahogyan elképzelhetnénk. Bármit is hittél Jézusról és a prófétákról, és bármit is gondolsz a könyvről, biztosan meg fog változni a hozzáállásod a Bibliához a többi Szent Könyvhöz is...
Ursula
Minden sorát imádtam...
Í
Szenzációs !!
regirl
imádtam.:)
Poggi
Biff (Lévi, akit Biffnek neveznek) szerethető evangélista és apostol, és egy épp ilyen szerethető és emberi Jézust mutat meg. A meglepő mégis az ebben a könyvben, hogy bár gúnyos, humoros, egyszer sem tesz negatív kijelentéseket se a vallások valamelyikére, se Jézusra. Sőt, ami a passiót illeti, kifejezetten megindítóra és meghatóra sikerült, dacára annak, hogy a 400 oldal túlnyomó többségében amolyan "sírvaröhögős" darab. (És az előző értékelésre válaszul: a második regénye, ami megjelent magyarul, az első az "Ördögöd van!" volt, és az Ulpius-háznál jelent meg 2001-2 körül, nagyjából.)
Balogh Attila
Nem a megszokott evangéliumi stílusban íródott. De vagy inkább épp ezért sokkal emberibnek ábrázolja Krisztust, mint eddig bárki. Megéri elolvasni, vigyázat 2-3napig (ill. a végéig) nem lehet letenni. Ez a 6. Moore regény, és az első magyar fordítás. Remélem a többi könyve is rövidesen megjelenik idehaza.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3