Tündérváros - Panka és Csiribí 3.

Harmadszor is megérkezett a két kis tündér, Panka és Csiribí! Ebben a könyvben meglátogatják barátjukat, Bonifácot Tündérvárosban, különféle mesterségeket ismernek meg, és Panka mindent megtesz azért, hogy végre-valahára ő is megtanuljon repülni.
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, XI. kerület Libri Allee Könyvesbolt
5 db alatt
Libri Budaörs Könyvesbolt
5 db alatt
Libri Malom Könyvesbolt, Kecskemét
5 db alatt
5% kedvezmény! Kosárba
2 990 Ft
2 840 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 284 pont
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Gálné Emese
A Csiribí és Panka sorozat, a tündéres könyvek szerintem mind nagyon jók. (Nem hasonlítanak a mai mesekönyvekre.) Ezekben ugyanik értelmes történetek vannak , jó párbeszédek, szép, magyar szókincs. Csak ajánlani tudom. Itt-ott még kapható.
Borbélyné Babus Enikö
Első találkozásunk volt Pankával és Csiribível; ennek a résznek az eleje tetszett inkább. A legjobban, legfrappánsabban sikerült fejezetet Orvos, Postás és Cukrász az Orvos rész tanítása-okítása: ne-egyél-zöld-cseresznyét, és hogy darázscsípésre tegyél zöldkenőcsöt (petrezselyemből és gyógynövényekből készül), a Postás volt számomra a legjobb és legszórakoztatóbb mese a kötetben, érdekes volt végigkísérni, hová szálltak a levelek és hol találta meg a rigópostás azokat a tündérgyerekek segítségével; végül ott a gonosz Cukrász, aki direkt rossz sütiket készít, mert mókásnak találja a gyerekek mérgelődését és bosszankodását Az ötlet jó, megtréfálni a vicces cukrászt, akire az igazi csattanó visszaüt és tényleg élveztem, és a sütik kapcsán egyáltalán nem jutott eszembe a Harry Potter. Azért tetszik nekem Berg Judit, mert betűkkel írott képi ötleteit szeretem magam előtt látni, amikor felolvasom a gyerekeknek. Kedvelem. Pásztohy Panka rajzait még szoknom kell: a csizmás lábú, mégis légiesen könnyed tündérkék nagyon kedvesek, szeretetteljesek, szépek.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot