Terence Conran

Belsőépítészet

park könyvkiadó  | 2000  | MAGYAR nyelvű  | KÖTVE  |  264 oldal

1974-ben Terence Conran House Bookja óriási szenzációt keltett a könyvpiacon. Ez a lakberendezési kézikönyv a tervezési és épületszerkezeti alapismeretektől az utolsó simításokig szinte mindent felölelt. Húsz évvel később, a Belsőépítészet című könyvében Sir Terence pótolhatatlan alapművel lepte meg a 90-es évek nemzedékét. Az információkban gazdag, teljesen átdolgozott munka mindenki számára érthetően és világosan foglalkozik az otthontervezéssel, arra a páratlanul gazdag tapasztalatra építve, melyet a szerző kiemelkedő tervezőként és kereskedőként az elmúlt negyven év során szerzett. A könyv néhány fő vonása: Több mint 650 színes felvételből álló remek vizuális ötlettár, melyből az olvasó szabadon meríthet. Mintegy 200, otthonunk működését szemléltető művészi rajz, köztük a tér átrendezését bemutató tervek; javaslatok, hogyan tehetjük otthonunkat mindenki számára biztonságosabbá; a vízvezetékrendszer működését vázoló ábrák, és tippek a hatékony tároláshoz. Praktikus információk házunk vagy lakásunk átalakításához az alapvető elvektől egészen az utolsó simításokig. A könyv öt nagyobb részből áll: A tér érzete - Terence Conran szakavatott szemmel mutatja be, mitől válik egy ház otthonná; bevezetője történelmi előzményekből, városi és vidéki színterekből, nagyszabású tervekből és apró részletekből merít ösztönzést. A változtatás lehetősége - Részletes, hitelt érdemlő tanácsokkal segít felmérnünk a rendelkezésünkre álló térben rejlő lehetőségeket; megértenünk az épület szerkezetét; felállítanunk a fontossági sorrendet; átlátnunk a fűtési, a vízvezeték- és elektromos rendszer alapvető működését; és eligazít a tekintetben is, hogyan kössünk szerződést és működjünk együtt az építésszel, a tervezővel és a munkásokkal. Lakóterek - Gyönyörűen illusztrált, életmódbeli kérdéseket taglaló fejezet, mely bemutatja, milyen keretek közt folyik általában mindennapi életünk - nincs minden tevékenységünkhöz külön szobánk, hanem viszonylag szűk térben kell helyet szorítanunk egymástól olykor gyökeresen különböző Funkcióknak a főzéstől és az étkezéstől a munkán, pihenésen és játékon át a mosásig és alvásig. Ötlettár - A festési és lakberendezési lehetőségek átfogó áttekintése, mely számba veszi és bemutatja a fal- és padlókiképzés, az ablak, a kárpitozás és a világítás legelőnyösebb megoldási módjait. Hibaelhárítás - Megfontolandó szempontok otthonunk karbantartásához, gyakorlati tippek arra az esetre, ha váratlanul beüt a baj: a konyhai olajsütő kigyulladásától a beázáson át a fürdőszobát elöntő árvízig. A Belsőépítészet című könyv nélkülözhetetlen mindazok számára, akik otthonuk átalakításán vagy újrafestésén gondolkodnak. Gyakorlatias és alkotó megoldásokra sarkall, gyönyörű képeskönyv, amelyet lapozgatni is élvezet.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
  

A termék megvásárlásával

931 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó park könyvkiadó
Oldalak száma:264
BorítóKÖTVE
Súly2130 gr
ISBN9789635303717
NyelvMAGYAR
Kiadás éve2000
Árukód2107942 / 1016804
IllusztrációSOK SZÍNES FOTÓ
FormátumA 3 420 X 297
FordítóDezsényi Katalin
FordítóSzalay Marianne

Vásárlói értékelések, vélemények

Szászvárosi Sándor
2005. 10. 17.

Nagyon sajnálom,hogy nincs egy kevés beletekintési lehetőség sem a könyvbe, pedig egy ilyen jellegű és nem utolsó sorban árú könyvnél alapvető lenne. Így biztosan egy másikat fogok választani!

Hajnalka Dionisio
2005. 10. 31.

Igen, én is nagyon szeretném megvenni ezt a konyvet, de nem tudom biztosan, hogy mit veszek meg, mert nem lehet belenézni. Sokkal jobb lenne, ha az ilyen árral rendelkezo konyvekrol tobb oldalt mutatnának be ill. jó lenne, ha egy kicsit bele lehetne olvasni is.

Kiss Béla
2009. 07. 04.

Jó lenne róla többet megtudni, mert ennyi info kevés ahhoz, hogy neten rendeljek...


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

  

A termék megvásárlásával

931 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Bev Vincent: Stephen King - Munkái, élete, inspirációiBev Vincent: Stephen King - Munkái, élete, inspirációi