Bauer Barbara

Légikisasszonyok

jaffa kiadó és kereskedelmi kft.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  296 oldal

Minden nő ábrándozott már arról, milyen lenne légikisasszonyként dolgozni. Minden férfi ábrándozott már arról, milyen lenne légikisasszonyt szeretni. Hiszen a stewardessek mind gyönyörű lányok, magasak, vékonyak, mosolygósak, bájosak, és nem utolsó sorban belevalók. Amikor a repülőtéren elegáns egyenruhájukban, maguk mögött húzva könnyű gurulós bőröndjüket, emelt fővel átvágnak a várakozó utasok hadán, olyan impozáns látványt nyújtanak, hogy mindenfelől irigykedő pillantások kísérik őket. Ez a varázslatos világ szippantja be a négy kezdő légiutas-kísérőt, akik már az első nap örök barátságot fogadnak egymásnak. Ők lesznek az elválaszthatatlan négyes: a Szende, a Szórakozott, a Dög és a Meleg, vagyis Anna, Szonja, Dia és Dani. Kalandjaik minket is tízezer méter magasra repítenek, ahol a hétköznapi utasokon túl szexéhes pilóták, ármánykodó kolléganők, hatalmaskodó politikusok, megvadult focirajongók, fékezhetetlen iskolások, elkényeztetett széplányok és könnyű hódításhoz szokott üzletemberek teszik próbára a személyzet türelmét.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 793 Ft

A termék megvásárlásával

279 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó jaffa kiadó és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:296
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly310 gr
ISBN9786155235030
Árukód2229209 / 1083676

Vásárlói értékelések, vélemények

Ella
2012. 11. 16.

Nagyon imádtam, alig tettem le, bár sokan megijednek attól, hogy nem igen cenzúrázott. (Már az elején sejtettem, hogy minek az emlékére lett írva a könyv.) <3 :)

Csilla
2013. 05. 30.

Amikor rátaláltam erre a könyvre, rögtön tudtam, hogy kell nekem. Régóta vonz a repülés, az utazgatás és a légikísérő szakma. A felhők fölött néhány méterrel mindent szebbnek látok és jobbnak érzek. Ebből a könyvből pedig még jobban beleszerettem, és megtudhattam a kérdéseimre a választ. A négy szereplő közül az egyikben magamra ismertem. Igazából az tetszett, hogy valóban tapasztalt stuvi írta a könyvet aki át élt különböző szituációkat és ezekről írt. Várom, hogy elolvashassam a következő részt.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 793 Ft

A termék megvásárlásával

279 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány