Batár Zsolt Botond  |  Dr. Kanyó Terézia

A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája 1.

teleki sámuel kulturális egyesület  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  176 oldal

A könyv - a magyar gasztronómia mellett - azoknak a nemzeteknek a magyarsággal kapcsolatos történetét, jellegzetes ételeit, italait, étkezési szokásait mutatja be, amelyek a honfoglalás óta bármikor részesedtek Magyarország területéből, vagy nemzetiségként ma velünk élnek (bolgár, cseh, délvidéki, erdélyi, francia, görög, horvát, kárpátaljai, lengyel, német, olasz, orosz, osztrák, örmény, román, ruszin,, sváb, szerb, szlovák, szlovén, török).
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 850 Ft

A termék megvásárlásával

285 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó teleki sámuel kulturális egyesület
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:176
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly442 gr
IllusztrációFEKETE-FEHÉR FOTÓK
ISBN9786158136044
Árukód2753274 / 1203867

Vásárlói értékelések, vélemények

Szabolcs Kanyo
2021. 10. 18.

Keresztanyum irta a könyvet, alig varom, hogy en is elolvassam. :) alapos munkat vegeztek, hianypotlo darab.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 850 Ft

A termék megvásárlásával

285 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Huszti Gergely: Adria CsillagaHuszti Gergely: Adria Csillaga