Bárki lehet tőzsdés - Egy befektető kalandjai a valutapiactól a tőzsdéig

A befektetők körében már-már klasszikusnak számító könyvben a szerző a befektetések világába kalauzolja el az olvasót. Személyes tapasztalatain - sikerein éppúgy, mint kudarcain - keresztül ismerhetjük meg a különböző befektetési piacokat. A Bárki lehet tőzsdés negyedik kiadása lényegesen kibővült a korábbi magyar és angol nyelvű kiadásokhoz képest.... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Tóth Enikő
ez a könyv tényleg lekötött, nem úgy mint a többi
Alinea Kiadó
Jelenleg a könyv negyedik kiadása kapható (negyedik kiadás és nem utánnyomás, hiszen minden új kiadásnál az elmúlt évek történéseit hozzáírta a szerző). Ennek borítója bár a korábbi elemeket tartalmazza, de egy kicsit "frissebb", mint a fent kép.
Nem Fontos
Épp egy másik tőzsdés könyvet nézegettem,de kezembe akadt ez a könyv. Volt pénzem akkor és gondoltam, kipróbálom, elolvasom. A vonaton hazafele aludni szoktam, most is így indultam neki, de előtte elolvastam a bevezetőt. 3 órával később majdnem a felénél jártam, egyszerűen nem bírtam letenni. Ajánlom mindnekinek, már másodszor olvasom azóta. :) Ui.: kicsit bánom, hogy azok az idők elmúltak, szívesen átéltem volna azokat a korszakokat.
Csányi Krisztián
Nagyon jó könyv... mindenkinek csak ajánljhatom.
Tóth Vilmos
Nagyon jó könyv, érdemes elolvasni!
Csenki Judit
nagyon király ez a könyv!
Erdei Péter
Ha tőzsdével foglalkozó könyvet akarunk olvasni, akkor ma már válogathatunk a tekintélyes külföldi szerzők művei között. Ezeket érdemes olvasni, csak hát egy teljesen más világ az, ahol ők élnek. Bár minden elismerésem az övék, de hogyan is érthetnék meg a Wall Streetről a magyar kárpótlási jegyet, a részvénycserék során sorbanálló tömegeket vagy a hajdani fekete valutapiacot. Ahhoz, hogy a magyar piacon sikeres befektetők legyünk, olyannak a könyvét kell elolvasnunk, aki részt vett a magyar tőkepiac elmúlt tíz évében, aki itt nyert milliókat - és a könyv alapján úgy tűnik: milliókat is vesztett. Fellegi Tamás könyve ilyen.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1