Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? - A NEMEK HARCA

Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Juhász Tímea
Vannak benne jó dolgok, bár az is igaz, hogy ez már a sokadik hasonló témájú könyv, sok újat nem mondott, de aki még nem olvasott ebben a témában könyvet, annak ajánlom.
T. Eszter
Nem szeretek olvasni, de ezt a könyvet mikor megvettem a buszon a villamoson a metron is olvastam... nagyon tanulságos én ajánlom mindenkinek jó, ha az ember két szemszögből is látja a dolgokat nem csak mindig én én én én...
V. Zsuzsa
Egyszerre megnevettet és elgondolkodtat. Nagyon jó.
K. Imre
Nagyon közvetlen és vicces stílusban, a férfi és noi gondolkodásról, egymás iránti elvárásokról. Ha a szüleim elolvasnák, nem akadna ki az anyám, ha az apám hazajövet lehuppan a tévé elé kapcsolgatni, és apám tudná, hogy a kocsiért, amit karácsonyra vett anyámnak, csak 1 pontot kapott. Tök jó, ha van egy lány/fiú a közelben, akivel meg lehet vitatni a témákat. Meg az ember jobban meg is érti magát olvasás közben, és tudom, hogy ha újságot olvasok, akkor miért zavar annyira, ha közben folyton kérdezgetnek közben.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1