Barbara Pease  |  Allan Pease

Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? - A NEMEK HARCA

HÉTKÖZNAPI PSZICHOLÓGIA

park könyvkiadó  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  358 oldal

Miért menekül a férfi a szerelem elől? Miért rágódik a nő vacak kis problémákon? Miért ódzkodik a férfi a tartós kapcsolattól? Miért nem tér a nő soha a lényegre? Miért érzi a férfi, hogy minden nő az ő fülét rágja? Miért kíváncsi a nő minden apró részletre? Mit eszik a férfi a tűsarkúban tipegő nőn? Mit eszik a nő a feszes fenekű férfin? Miért vannak a férfinak olyan undorító szokásai? Miért beszél annyit a nő? Miért szereti a férfi a disznó vicceket? Mire gerjed-a nő? Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?Az elsöprő sikerű Testbeszéd írója és társszerzője - egyben felesége - három évtizede keresik a választ, vajon miért van az, hogy a nemek közti szakadék, félreértés, konfliktus a huszonegyedik században ugyanúgy hozzátartozik az emberi élethez, mint Adám és Éva ősviszálya idején. Tapasztalataik, kutatásaik, felméréseik, józan eszük és humoruk segítségével igyekeznek válaszolni az örök kérdésre: miért is van annyi bajunk egymással? Ön nem kíváncsi rá?
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó park könyvkiadó
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:358
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly400 gr
Sorozat HÉTKÖZNAPI PSZICHOLÓGIA
IllusztrációBARKA FERENC ILLUSZTRÁCIÓIVAL
FordítóKomló Zoltán
ISBN9789635309863
Árukód2101019 / 1014576

Vásárlói értékelések, vélemények

K. Imre
2003. 08. 16.

Nagyon közvetlen és vicces stílusban, a férfi és noi gondolkodásról, egymás iránti elvárásokról. Ha a szüleim elolvasnák, nem akadna ki az anyám, ha az apám hazajövet lehuppan a tévé elé kapcsolgatni, és apám tudná, hogy a kocsiért, amit karácsonyra vett anyámnak, csak 1 pontot kapott. Tök jó, ha van egy lány/fiú a közelben, akivel meg lehet vitatni a témákat. Meg az ember jobban meg is érti magát olvasás közben, és tudom, hogy ha újságot olvasok, akkor miért zavar annyira, ha közben folyton kérdezgetnek közben.

V. Zsuzsa
2003. 12. 31.

Egyszerre megnevettet és elgondolkodtat. Nagyon jó.

T. Eszter
2006. 06. 07.

Nem szeretek olvasni, de ezt a könyvet mikor megvettem a buszon a villamoson a metron is olvastam... nagyon tanulságos én ajánlom mindenkinek jó, ha az ember két szemszögből is látja a dolgokat nem csak mindig én én én én...

Juhász Tímea
2008. 01. 15.

Vannak benne jó dolgok, bár az is igaz, hogy ez már a sokadik hasonló témájú könyv, sok újat nem mondott, de aki még nem olvasott ebben a témában könyvet, annak ajánlom.

Libri Campona Könyváruház
2012. 08. 15.

Még főiskolás koromban ismertem meg Allan Pease munkáit, a Testbeszéd és Szó-beszéd könyvei ugyanis kötelező olvasmányok voltak kommunikáció szakon. 2012 januárjában kezdtem dolgozni a Librinél, és nagyon megörültem neki, mikor megláttam, hogy ennek a szerzőnek más munkái is vannak, amiket ráadásul a feleségével együtt írt. Allan és Barbara három könyvét ajánlanám azoknak, akik szeretnének kicsit elmélyedni a nők és a férfiak közötti különbségek rejtelmeiben. Az első, amivel érdemes kezdeni a Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők? A szerzőpáros mások által felfedezett tudományos tényeivel támasztja alá mondandóját, továbbá saját maguk is végeztek kutatómunkát, aminek eredményei eléggé elgondolkodtatóak. Humoros, könnyed stílusban vázolják fel a két nem közötti különbséget, melynek alapja a genetikában (férfi és női agyban) keresendő. Saját kapcsolatukra is hivatkoznak, ami még hitelesebbé teszi az egészet. Nem csak tényeket közölnek, hanem tippeket is adnak arra vonatkozólag, hogyan jöhetünk ki jobban párunkkal. A megoldás egyszerű: oda kell figyelni egymásra, és fel kell fognunk, ő a másik nemhez tartozik, és ez így van jól. A Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? című könyvük - olvasói igényeknek eleget téve - röviden összefoglalja azokat a különbségeket, amit a Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők? című könyvükben bőven kifejtettek. Ezeket az átfedések nem muszáj újra elolvasni, bár ismétlés a tudás anyja. Annyiban azonban több ez a könyv az előzőtől, hogy a nemek közötti különbségek magyarázata mellett egy-egy fejezetben fejtik ki, hogyan viseljük el a zsörtölődést, megtudhatjuk, hogyan keltsük fel a másik nem figyelmét, ha komoly kapcsolatra vágyunk, továbbá hogyan alakíthatunk ki jó viszonyt az anyósunkkal, és hogyan élvezhetjük igazán a nyugdíjba vonulást. A férfinak szex kell, a nőnek szerelem című könyvükből pedig többek között kiderül, mennyit érünk a társkereső tőzsdén. Ha alacsony a pontszámunk, kapunk arra is tanácsot, hogyan válhatunk kelendőbbé. A teszt mellett olvashatunk a hűtlenségről, és annak megfelelő kezeléséről, továbbá arról, hogyan találhatjuk meg a hozzánk tökéletesen passzoló társat. Jó szórakozást kívánok! Tasnádi Anikó (Libri Campona)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 755 Ft

A termék megvásárlásával

275 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power