Barabás Miklós

Munkaügyi útmutató és bérszámfejtési példatár - 2021

ab ovo kiadói kft.  | 2021  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  250 oldal

A Munkaügyi útmutató és bérszámfejtési példatár - 2021 megjelenését egyrészt a nagymértékben megváltozott társadalombiztosítási és adózási szabályok hatályba lépése, másrészt az átalakult munkaerőgazdálkodási és társadalombiztosítási ügyintéző képzések tették szükségessé.
A könyv a NAV által rendszeresített nyomtatványok és azok kitöltési útmutatójának teljes körű ismertetésével, valamint az ezekhez fűzött szakmai kiegészítésekkel segíti a hallgatók és a szakmában aktívan dolgozók munkáját. Tartalmazza a munkabérből való letiltás szabályait is. A pontos bér- és kereseti elemek megismerése céljából és az átlagos statisztikai létszám megállapítása érdekében a kiadvány ismerteti a KSH Munkaügyi útmutatóját is.
A fentieken túl tartalmazza a 2021 januárjában hatályba lépett változásokat, és azokat feladatokkal is illusztrálja. A pandémia következtében hatályba lépett átmeneti rendelkezéseket is tárgyalja, azok magyarázatával együtt. Példákkal szemlélteti a minimálbér alkalmazását a társas és egyéni vállalkozók esetében. Részletesen elemzi a járulékok összevonásával járó szabályokat és azok hatásait a kötelezettségekre; a kiegészítő tevékenységet folytatók biztosítási kötelezettségének megszűnését és az ehhez kapcsolódó számfejtési feladatokat, valamint a minimum járulékalap szeptemberi hatálybalépésével járó kötelezettségek számfejtését.
A Munkaügyi útmutató és bérszámfejtési példatár - 2021 nemcsak a komplex OKJ-s vizsgára való sikeres felkészüléshez biztosítja a szükséges tudásanyagot, hanem számos olyan, az OKJ-s vizsgáknál is előforduló példát (összes lehetséges verziójukkal együtt) tartalmazza, amelyek a mindennapi szakmai munkájukban is segítik az ezen a területen dolgozókat.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
9 975 Ft

A termék megvásárlásával

997 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó ab ovo kiadói kft.
Kiadás éve2021
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:250
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly570 gr
ISBN9786155640506
Árukód2754871 / 1204820

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
9 975 Ft

A termék megvásárlásával

997 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat