Az igazi beavatás útja - Tanfolyam tíz fokozatban - Elmélet és gyakorlat

...a lezajlott háborúban sok millió ember halt meg. Közülük sokan arról panaszkodtak a szellemi világokban, hogy nem volt nyitva számukra a szellemi fejlődés valódi útja.
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
KD
Legjobb gyakorlati könyv mágiában a világon,ha valaki nagyon komolyan és emberfeletti elhatározással küzd a tökéletesség felé. Persze a gyakorlatok mind már léteznek a világ sok különböző spirituális hagyományában, pl. gondolat-üresség a zenben stb.; de amíg ezek a rendszerek kivesznek egy gyakorlatot és legvégső célnak tekintik, addig Bardonnal ez csak egy a sok más (elvárt) képesség közül. A rendszer nem könnyű, ezért aki gyorstalpalót szeretne az csalódottan leteszi majd. Univerzális beavató rendszer, mentes vallásos hagyományoktól, dogmáktól,éppen ezért vagy taszító vagy vonzó attól függően hogy spirituális renegát vagy rendekhez/vallásokhoz/hagyományokhoz tartozó típus valaki. A rendszernek megvannak saját veszélyei ha valaki komolyan űzi, egy apróbb ezek közül az Ajna csakra túlstimulálása és a tüzes energiák többlete a testben, erre az egyik megoldás a földes energiákon való meditálás, séta az erdőben, fókuszálás a talpakra stb. Csak abszolút tökéletességre éhezőknek való. :)
Fehérvári Ferenc
Szerintem a legjobb a könyv ebben a témában, ami magyarul megjelent.

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1