Az első 12 hónap - Újdonsült szülőknek a terhesség utáni időszakról

A kötet szerzői nem specialisták, "csak" szülők. Az a céljuk, hogy választ keressenek a többi szülő számára a gyermeknevelés során felmerülő, mindenkit egyformán foglalkoztató kérdésekre. Hónapról hónapra haladva igyekeznek maximálisan kielégíteni a csecsemőt gondozók kíváncsiságát. Segítséget kap, akinek nehezen megy a szoptatás, aki elakad a... bővebben
Utolsó ismert ár:
6 555 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
T.V.
Gabriellaval ertek egyek, a legesleghasznosabb konyv ami letezik. Az orvos es a vedono szerint is. Ja,en is diplomas kozgazdasz vagyok.
R. Gabriella
Egyáltalán nem értek egyet az előttem szólókkal. A terhességem alatt megvásároltam vagy 10 babás könyvet, és az összes közül ez volt az, ami a szülés után a leghasznosabbnak bizonyult. Nem volt olyan kérdésem, amire ne találtam volna meg könnyen benne a választ, de nem is ez a legjobb benne, hanem az, hogy soha nem paráztat, hanem megnyugtató válaszokat ad, amire szerintem egy friss anyukának a sok kétsége közepette a legnagyobb szüksége van. Végzett jogász vagyok, bulvárlapokat soha életemben nem vettem, kereskedelmi televíziókat nem nézek, meglehetősen egyoldalú meglátás azt állítani, hogy ez a könyv csak azoknak lenne jó, akik Bravon, vagy az RTL-n nőttek fel... Egyébként, aki a könyvet nekem ajánlotta, szintén diplomás, kétgyerekes anyuka, sőt a védőnőnk is a legjobb könyvek közé sorolta. Az úr által hozott példa, miszerint olyasmit állítana a könyv, hogy az 1 hónapos gyerekeknek beszélniük kellene, engem arra enged következtetni, ha nem sért meg, hogy valószínűséggel olyan alaposan olvasta csak el a könyvet, mint anno a BRAVO-t, ugyanis semmi ilyesmi nincs benne sehol. Ha mégis, szívesen hallanám az oldalszámot, ugyanis én most elővettem, és ilyesmit sehol nem találtam benne. A teljes csecsemőkori fejlődésről írja a 214. oldalon, hogy 4 területre osztják: szociális szegmens, nyelvhasználat, nagymozgások, finommozgások. Szó nincs itt arról, hogy beszélnie kellene 1 hónaposan... Nagyon melegen ajánlom, nekem abszolút bevált!
Mihalik Jolanda
A kötet jellemzően a mai egybites, RTL en és TV2 -n felnőtt generációnak szól, hagyérccsék' meg azok is hogyan kell kölköt nevelni! Jó az irány gratulálok :(
Sándor Krisztián
Idézet a könyvből: "A mobiltelefonomat a gyerekágy fölé helyeztem abban a reményben, hogy a színek érdekelni fogják a gyerekemet, de látszólag nem vette észre. Lehet baj van a látásával?" Ez a könyv egy katasztrófa. A BRAVO magazinban olvastam anno ilyen szintű kérdéseket, idiotizmusban a válaszok is a kérdések szinvonalát tükrözik. Néhány kiragadott elem: A baba első hónapjánál hosszan értekezik a baba SZÓKINCSÉRŐL (sic!), és hogy fontos lehet, hogy milyen választékosan (!) beszél, de ha nem az sem baj. (a baba egy hónaposan _NEM_ beszél) A vakuról írja, hogy óvni kell tőle a baba szemét (ki hitte volna) de ha nem óvtuk az sem baj. A csuklásról azt írja, hogy nem baj, de ha el akarjuk mulasztani, cumibol adjunk neki enni. (Ha esetleg valakinek kínai lenne a csuklás téma, a csuklás elmulasztása valójában a következő: a gyereket hagyjuk sírni, a sírással a gyerek egy mély levegőt vesz, amivel a csuklás elmúlik.) .. és így tovább Kár minden kiadott forintért és azért az időért amit az életemből ellopott ez a kreténség. Sajnos pár napos gyerekemmel és a táppal az anya betegsége miatt pár napra mag(unk)amra maradtam. Pikler Emmi: Anyák könyve címü műve a hetvenes évekbeli kiadás, de úgy tűnik a babák semmi újat nem produkáltak, na abban benne volt (van) minden amire szükségem volt.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3