Avempartha - Az elfek tornya - Riyria krónikák 2.

A titkot egy torony rejti. A szörnyeteg legyőzhetetlen akadály. A megoldás most is a két tolvaj. Amikor egy nincstelen fiatal nő felbéreli Royce-ot és Hadriant, hogy segítsenek megmenteni távoli falucskáját egy ismeretlen éjszakai támadó portyázásaitól, hőseink újra a varázsló Ezrahaddon bűvkörébe kerülnek. Míg Royce az ősi elftorony rejtélyét... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 845 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Boros Gyevi Szabolcs
Az első könyvnek sikerült beszippantania ebbe a világba, így a 2. könyvet is sikerült elolvasnom. A szokásos Hadrian-Royce páros tovább folytatja kalandjait, összetalálkoznak Ezrahaddonnal és egy titokra is fény derül. Akinek tetszett az 1. könyv, annak ajánlom ezt is és a többi megjelenő könyvet.
Orbán Erzsébet
Nem számítottam rá, de a Riyria krónikák első része teljesen lenyűgözött és magába szippantott. Apró hibáival együtt is imádtam. Most itt a 2. rész, ami az elsőnél is jobb, vagyis most már teljességgel kijelenthetem, hogy Sullivan rajongó vagyok, a Riyria krónikák sorozat rabja. Az olvasással megpróbáltam lassan haladni, szerettem volna minél tovább ebben a világban maradni, de nehezen ment. Ha nem jött volna közbe egy komoly betegség két nap alatt kivégeztem volna. Amikor viszont ráértem egyből nyúltam az Avempartha után és amíg olvastam minden gondolatom elterelődött a rémisztő valóságról, ahol a napjaim csak az aggódásról szóltak. A könyv annyira izgalmas és szórakoztató, hogy egy kis időre mindenről el tud feledkezni az ember miatta. Gondokról, problémákról, kilátástalan helyzetről, meg minden rosszról.


Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2