Átmeneti üresedés

Nagyregény egy kisvárosról. Az alig negyven-egynéhány éves Barry Fairbrother halála szó szerint felforgatja Pagford városka lakóinak életét. Pagford színleg maga az angol idill, macskaköves piactérrel, ódon apátsággal, ám az elbájoló homlokzat mögött számos viszály dúl. Gazdagok civódnak a szegényekkel, kamaszok a szülőkkel, feleségek a férjekkel,... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, XIII. kerület Duna Plaza Bevásárlóközpont, I. emelet
5 db alatt
Budapest XII. kerület, MOM Park Libri Könyvesbolt
5 db alatt
Budapest, XI. kerület Libri Allee Könyvesbolt
5 db alatt
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
3 990 Ft
3 790 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 379 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
imádok olvasni
Szuper ez a könyv, de valószínű, ezt leginkább azok érzik át, akiknek van személyes tapasztalata Angliával kapcsolatban, illetve éltek ott hosszabb ideig. Jó a történet, amire a szerző felfűzte a jellegzetes angol problémákat, figurákat. Ez a valóság egy szelete - sajnos. Nekem kivételesen a könyvből készült film is tetszett. Valahogy így képzeltem olvasás közben.
Viktória
Amikor elkezdtem olvasni a könyvet, bennem is átmeneti üresedés lett közben. Nem túlzás, ha azt állítom, hogy ez a könyv borzalmas. Igen, nem lehet összevetni a Harry Potter világával, mert az két különböző dolog, de valljuk be, Rowlingtól azért sokkal többet vártunk volna, és ha nem az ő neve lenne ott a borítón, valószínűleg a publikálásig sem jutott volna el. A könyv maga szerintem nem szól semmiről, vagyis ha a szeméttelep és a fényűző kisváros szembeállítását leszámítjuk. Egyetlen szerethető karakter sincsen benne, túl sok a szereplő, főszereplő nincsen. Értem én, hogy társadalomkritika és a mai világ bemutatása, de ez nagyon gyatra lett. Azon meg külön elborzadtam, hogy a trágár szavak szinte majdnem minden egyes oldalon helyet kaptak. Én azért olvasok, hogy kiszakadjak a saját világomból, és valami érdekeset találjak a könyvekben, nem pedig azért, hogy azt olvassam, amit már amúgy is tudok, plusz a szexualitásról. Ez nem lett jó, és sajnálom, hogy pénzt dobtam ki érte. Megpróbáltam végigolvasni, de nem ment, szó szerint szenvedtem vele. Ez a legelső könyv, aminek az olvasását abbahagytam. Sajnálom, de ezt a könyvet senkinek nem ajánlom jó szívvel, egy hatalmas csalódás.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
ChatBot