Atlasz bírja

Van benne slam poetry? Igen, van - és először szerepel a műfaj magyar verseskötetben, köszönhetően annak, hogy a nagyközönség Pion István nevét az első országos Slam Poetry Bajnokságon tanulta meg. A szerző bemutatkozó kötete ennél jóval több: tízévnyi felkészülés eredménye. A versek legtöbbje először országos irodalmi folyóiratokban jelent... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 415 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Veronika
Az első országos Slam Poetry Bajnokság harmadik helyezettje lehengerlő bemutatkozó verseskötetet alkotott. A kiváló fiatal írótehetség tollából napvilágra törő jelen és múlt képei korábban már irodalmi folyóiratokban kápráztatták el az olvasókat, mostanra pedig tíz év hosszú munkájából egy letehetetlen kötetben egyesült minden felejthetetlen vers, amely újabb gyöngyszemként bővítheti könyvespolcunk egyedi értékeket képviselő kínálatát. Pion István verseskönyvében találkozhatunk politikával, szerelemmel, a család hihetetlen méreteket öltő, halhatatlan erejével, értékeivel, az elmúlással, és azzal, ami mindez után következik. Vigyázat! Az Atlasz bírja, olyan akár egy vírus. Azonnal megfertőzi olvasóját, és képtelenség szabadulni tőle.

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2