Arche - Egy boszorkány szerelme

Utolsó ismert ár:
2 373 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Teleki János
Életemben nem olvastam még ilyen remek könyvet, pedig rengeteget olvasok! Ezt is, és a második kötetét is csak ajánlani tudom szinte bárkinek! Filmben tényleg nagyot szólna, ha ott is elkapnák a könyv lényegét :)
Dark Amee
Ez életem legérdekesebb legkíválóbb olvasmánya..kedvenc kedvenc kedvenc.. Hihetetlen nagy érzéke van ennek az íronak..kérjük is hogy ne hagyja abba..fantasztikus..Gratulálok..Kedvnc Könyvem és híresztelen rendesen..:)
Kovács Szilvia
Nagy-nagy gratula az írónak! Csak abba ne hagyja!
K A
Zseniális. Imádom.
Valkai Barbara
Juj, régen olvastam ennyire helyrerakott és profin megszerkesztett kortárs magyar regényt. Az első kb. 50 oldal kicsit megrémisztett, foltokban beugrott a manapság botránykönyvvé ütött Da Vinci-kódra (filozófiai részek és gondolatok tekintetében). Mindeközben egyre inkább megtetszett Kai és Angithia ellentétes jelleme, mint az ember lelkének két fele, a szociális életre alkalmas "jó" és a rendeszerellen lázadó "rossz", és ezért sokszor éreztem úgy h nem olvasója hanem hőse vagyok a könyvnek. A befejezés váratlan, és rosszabb írók kezéből akár szentimentális is lehetne, de hála az író sokoldalú stílusának meg- és átmozgatta lelkem mindegyes porcikáját. Emellett az akció és feszültségteremtő részek kifejezetten hatásosak mintha moziban ülnénk, a jellemek a reális és irreális vékony határán táncolva mindig időben találják meg az egyensúlyt miközben az események peregnek és mindegyes olallal lelkünk egyre több és több érzelmet, gazdagságot nyer. A végén pedig a regény harsány kezdete is értelmet nyer. Gratulálok az írónak, remélem mihamarabb utamba kerül egy újabb regénye! :)
Kriss .
Miért is jó ez a könyv? A titok, ahogy kezd összeállni a kis fejében a valóság. Az akció? Biztos, hogy a fikcióké a jövő? America jam? Én nem vitatom, ez megy, ez kell. De nem nekem. Az Arche Wilkins-es része, az ügynökök? Filmet kell belőle csinálni:) Szórakoztató. Misztika? Persze az is. De engem a pszichológiai rész fogott meg. Nem a sallang. A kis nyomi srác, emberré lesz. A társadalmi szabályok semmibe vevő nőtől. Felébred. Imádom. Ettől kezdtem el megkérdőjelezni eddigi életem. A környezetemben sokakat elgondolkoztatott. Kiskunhalason már nem lehet kapni a könyvet. Elfogyott.
Doe John
Nos! Nagyon kellemes meglepetés volt a könyv. Itt a véleményekben olvastam róla előszőr, és ezért is vettem meg. Az előadásmód kifogástalan. Nagyon tetszett, hogy az író milyen ügyesen lavírozott az érzelmi szélsőségek között. Szerintem főleg a fiatalabb korosztálynak lehet szórakoztató (és talán tanulságos) ez a történet. Hiszen két fiatal szerelméről és harcáról szól. Két fiatal, akik a két végletét képviselik a mai társadalmakban. Az hogy közben a mágia is szerepet kap a műben, az csak hab a tortán. Ám be kell valanom hogy igen finom és szükséges hab. Bevallom kevés történet tudott eddig bennem igazán mély érzéseket kelteni, de ennek a regénynek sikerült. Nehéz így pozitívumokat felsorolni hiszen mint írtam érzéseket és hangulatokat kaptam ettől a műtől, melyek hol megrázóak, hol örömteliek és hol pedig elgonolkodtatóak voltak. A történet alapja, egy érdekes elgondolás, nem volt túlbonyolítva. A misztikum, a rendkívül jól megteremtett hangulat gondoskodott együttesen a kiváló eredményről. Az olvasása közben azon gondolkodtam, milyen nagyszerű fílmet lehetne készíteni ebből a regényből... Összegezve annyit mondhatok hogy lebilincselő, elgondolkodtató művet tartunk a kezünkben. Viszont ez az a könyv amit szerintem vagy imádni vagy utálni fogja az aki elolvasta egyszer. Én imádom! Örülök hogy magyar író tollából ilyen remekművet olvashattam! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Solti György
Dan Brown be kellene íratni Gaál Viktorhoz írói tanfolyamra...ha elolvasná a regényt láthatná hogy az övé milyen silány ponyvatákolmányok pl az Arché-ho képest...
Anais Nin
Teljesen lesokkolt, jó értelemben persze. Alig tudtam letenni. Ráadásul nem csak szórakoztat, de gondolkodóba is estem a regény kapcsán. Mert mindez tényleg igaz lehet...
Zucco Roberto
Végre feléled a magyar írótársadalom.Fantasztikus,moziban is szívesen látnám.
Kárpáti Péter
nekem Hesse Steppenwolfja meg Bulgakov Mester és Margaritája jutott eszembe róla. De nagyon eltalált a hangulata, a gondolatvilága. TECCIK, NO!
Nagy Sándor
Egyszerűen zseniális! Nagyon ajánlom!
Benedek Dóri
Ha szemben ülnék e könyv írójával nem tudnám szavakba önteni érzéseimet könyvével kapcsolatban,mert annyira belül hat.Talán ez adja a varázsát,mely átsüt a könyvön.Legbensőbb vágyainkat engedi szárnyalni miközben olvassuk.Olyan ez,mintha kinyitná a legtitkosabb, legzártabb ajtót a lelkünkben,de a többi(sőt az is,hogy engedjük-e kitárni ezt a bizonyos ajtót)már rajtunk múlik.Titokzatos,magával ragadó,lebilincselő könyv ez,mely akár rólunk is szólhatna.Hihetetlen atmoszférát tud teremteni az író,mely utat nyit a titoknak,a bölcsességnek,mely mindenki számára mást fog jelenteni,de a lényeg ugyanaz.Abszolút mindenkinek ajánlom..
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1