Destined - Elrendelve

Laurel immár tudja az igazságot: Yuki ritka Téltündér, a leghatalmasabb, legveszélyesebb minden tündér között, és Klea arra akarja használni az erejét, hogy elpusztítsa Avalont. Azt azonban még nem sejti, hogy Kleának Yukin kívül számtalan más fegyvere is van, amelyek segítségével pillanatok alatt fordíthat egy ütközet menetén. Avalon napjai meg... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 564 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
könyvmániás
Már nagyon régóta vártam hogy megjelenjen! Az elsők között olvastam ki! Egyszerűen nem bírtam lerakni. Tele van sok váratlan fordulattal. A könyv megindító és egy kis humorral meg is van fűszerezve. Féltem, hogy a 4. része már kissé unalmas lesz, de a történet fantasztikus és egyáltalán nem laposodik el. Néhányan biztos kiakadtak az utolsó fejezeten, én azonban úgy gondolom ez így jó. Az írónő a legvégén hagy egy kis szabadságot, így bele lehet gondolni, hogy mi lesz a "elixír" megivása után... Én úgy egészítettem ki, hogy újra megismerkednek és nagyon jó barátok lesznek! Így szerintem minden szereplő boldog lesz. Összességében annyi mondható, hogy ez egy fantasztikus könyv! Mindenkinek ajánlom.



Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
ChatBot