Anthony Bourdain

A konyhafőnök vallomásai - Mi zajlik a kulisszák mögött?

tericum kiadó kft.  | 2019  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  362 oldal

Miért ne együnk halat hétfőn? Mi a baj a hollandi mártással? Mitől mennek tönkre a műkedvelő tulajok? Hogyan főzzünk úgy, mint a nagyok? Mitől profi egy séf? Anthony Bourdain világszerte bestsellerré vált könyve egyszerre vendéglátó-ipari oknyomozás, önéletrajz, krimi és receptkönyv, amelyben - sok egyéb mellett - a fenti kérdésekre is választ kapunk. De mi is ez a könyv?

Háromszázhetven oldalnyi professzionális szakácsművészet, káromkodás, tesztoszteron és narkó. Kalandfilm konyháról konyhára. Túlélőkalauz étterembe járóknak. Tisztelgés a vendéglátás zsoldosai előtt, akiknek mindig csak egy dobásuk van: a következő. Ha elképzeli az éttermet, ahol a konyhán Jack Kerouac, Quentin Tarantino, Hunter Thompson és Tom Wolfe készíti önnek a vacsorát, megtudja, miről is szól ez a könyv
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 970 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 771 Ft

A termék megvásárlásával

377 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó tericum kiadó kft.
Kiadás éve2019
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:362
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly550 gr
FordítóCsillag János
FordítóGimes Katalin
ISBN9786155285622
Árukód2587488 / 1142395

Vásárlói értékelések, vélemények

(6 vélemény)
imádok olvasni
2015. 08. 28.

Nagyon gyenge könyv. Egy hencegő, nagyotmondó séf visszaemlékezései, amelyet teljesen felesleges elolvasni. Mégcsak ínycsiklandó receptekkel sem lehetünk gazdagabbak.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 970 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 771 Ft

A termék megvásárlásával

377 pontot szerezhet



Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Frank Herbert: DűneFrank Herbert: Dűne