A konyhafőnök vallomásai - Mi zajlik a kulisszák mögött?

Miért ne együnk halat hétfőn? Mi a baj a hollandi mártással? Mitől mennek tönkre a műkedvelő tulajok? Hogyan főzzünk úgy, mint a nagyok? Mitől profi egy séf? Anthony Bourdain világszerte bestsellerré vált könyve egyszerre vendéglátó-ipari oknyomozás, önéletrajz, krimi és receptkönyv, amelyben - sok egyéb mellett - a fenti kérdésekre is választ... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, XIII. kerület Duna Plaza Bevásárlóközpont, I. emelet
5 db alatt
Budapest XII. kerület, MOM Park Libri Könyvesbolt
5 db alatt
5% kedvezmény! Kosárba
3 970 Ft
3 771 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 377 pont
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
imádok olvasni
Nagyon gyenge könyv. Egy hencegő, nagyotmondó séf visszaemlékezései, amelyet teljesen felesleges elolvasni. Mégcsak ínycsiklandó receptekkel sem lehetünk gazdagabbak.



Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
ChatBot