Anne Plichota  |  Cendrine Wolf

Oksa Pollock 1 - Az utolsó remény - PUHATÁBLA

KAMÉLEON KÖNYVEK

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  601 oldal

Vigyázat! Bűvös erejű a könyv! Aki megismerkedik Oksával, nehezen tud majd elszakadni tőle és a Pollock család többi tagjától. Oksa Pollock mindig is különleges képességekről ábrándozott, ez idáig azonban ugyanolyan iskolás lány volt, mint többi tizenhárom éves kortársa. Amikor családjával Franciaországból Londonba költözik, élete gyökeresen megváltozik. Új iskolájában megmagyarázhatatlan rosszullét keríti hatalmába, hasán különös jegy tűnik fel. Szüleinek nem mer szólni, végül különc nagyanyjához fordul, aki feltárja előtte származásuk titkát: a Pollock család Édéfiából menekült, egy olyan országból, amely a Földön van ugyan, de a kintiek számára fényköpeny teszi láthatatlanná. Oksa az utolsó reményük, az egyetlen, aki visszavezetheti a Számkivetetteket hazájukba. Oksa Pollock soha többé nem lehet már az, aki volt. És bár legjobb barátja, Gus, mindenben mellette áll, rettenetesen nehéz összeegyeztetnie mindennapi életét a súlyos családi titokkal, a rá nehezedő küldetéssel. Ki az a titokzatos, sötét tekintetű tanár, aki Oksa életére tör? Hányan vannak a Számkivetettek és milyen szándék vezérli őket? Ki barát és ki ellenség? A könyv története éppoly varázslatos, mint a tartalma: az eredetileg magánkiadásban megjelent regény első kötetét a francia gyerekek azonnal a szívükbe zárták, és valóságos hadjáratot folytattak annak érdekében, hogy egy igazi kiadó is publikálja. Lelkes kitartásuk meghozta gyümölcsét: a hatrészes sorozat nem csak Franciaországban lett óriási siker, a kiadás jogát huszonhét ország vásárolta meg és a megfilmesítés joga is elkelt.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 2 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhet


Utolsó darabok


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:601
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly708 gr
Sorozat KAMÉLEON KÖNYVEK
FordítóBurján Monika
ISBN9789632453842
Árukód2231040 / 1085638

Vásárlói értékelések, vélemények

Veronika
2013. 05. 07.

Az ifjúsági fantasy regények nagy kedvelői ezúttal a műfaj legújabb igazgyémántját tarthatják a kezükben! A tizenhárom éves iskolás lány, Oksa Pollock mindig is arról álmodott, hogy egyszer valamilyen különleges képességekre tehet szert. Egy nap a Pollock család tagjai úgy döntenek, hogy Franciaországból Londonba költöznek, és ezzel Oksa élete teljesen más irány felé fordul. A lány újdonsült iskolájában egy furcsa jelzést talál a testén. Szüleinek nem meri elmondani a történteket, ezért csodabogár nagyanyjához fordul segítségért. Oksa előtt ezzel fény derül egy régi családi titokra, mely szerint a Pollock család eredetileg Édéfiából származik, és, hogy Édéfia lakóinak Oksa az utolsó reménye. Ő az egyetlen ugyanis, aki képes visszavezetni a számos Számkivetettet hazájába. A lány tudja, hogy ettől a perctől kezdve már sosem lehet az, aki volt, és egy életen át hatalmas terhet kell majd cipelnie

Ruff Sándor
2013. 08. 25.

Ez a könyv nagyon megfogta az érdeklődésemet. Egyszerre izgalmas szomorú és vicces. Ha egyszer valaki elkezdi olvasni addig le sem tudja tenni a kezéből míg be nem fejezte. Mindenkinek tudom ajánlani. :)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 2 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhet


Utolsó darabok


Személyes átvétel 1-3 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 1-3 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A gyerekbirodalomA gyerekbirodalom