Anne otthonra talál

Az Anne történetéből készült filmsorozat olyan sikeres, hogy a tévécsatornák újra és újra a műsorukra tűzik. Az olvasók pedig újra és újra a kezükbe veszik a magával ragadó kötetet. Marilla és Matthew, az Idős testvérpár elhatározzák, hogy örökbe fogadnak egy árvát, hogy segítsen nekik a ház körüli teendők ellátásában. A vonattal azonban a kért... bővebben
5% kedvezmény! Kosárba
2 999 Ft
2 849 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap,
utolsó példányok
Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 284 pont
Olvasói értékelések
4 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Stubán Éva
Az egyik legkedvesebb lányregényem, Montgomery olyan életteli szereplőket alkotott, hogy az ember minden olvasás során úgy érzi, hazatér Avonlea-ba. Imádom Anne szókimondó stílusát és állandó kalandjait: a legjobb az a rész, amikor összetöri Gilbert Blythe fején a palatábláját, amiért répának csúfolta. Képzelni sem lehet mulatságosabb kezdetet egy nagy szerelemnek!
Montgomery rajongó
NAGYON JÓ KÖNYV!!! Alig bírtam letenni! Az Anne sorozatból, nekem ez az egyik kedvencem!!!
riitaa
nagyon nagyon jó könyv! még kiskoromban néztem a minimaxon a rajzfilmet, és nagyon szerettem:) aztán kb 12 évesen elolvastam a könyvet. azóta már többször is:)
Zsuzsi
A filmeket tizennyolc lehettem, mikor először láttam, mindig karácsony körül vetítették. :) Szerintem nagyon megható volt mindegyik rész, nevettem és sirdogáltam is rajtuk sokszor. Szerencsére felvettem mindet videora, úgyhogy ereklyeként őrzöm a mai napig, sajnos a minősége nem a legjobb ezért nem tudom közkinccsé bocsájtani. Én is örülnék, ha DVD-n kiadnák végre az egész Anne történetet. A könyveket pedig megveszem mind, ez nem kérdés! :) Általában a könyv jobb szokott lenni, mint a film - terjedelméből adódóan -, de jelen esetben a film nagyon tetszett, akkor a könyv milyen lesz? :D Biztos szupi! Üdv minden Anne leány rajongónak... :)
sáááááááááááááááá
nekem az Anne könyvek a kedvenceim!alig bírom letenni őket!
Szalai Enikő
Én 13 éves vagyok és nagyon magávalragadott a könyv mindíg járok a könyvesboltba hogy meg tudjam venni a következő részt. Én a filmet nem láttam pedig nagyon érdekelne. Keresem égen földön de sehol sem találom. Nem tudna nekem valaki segíteni ebben? Előre is köszönöm: Enci (eni96@freemail.hu) :)
Molnár Ildikó
Nekem is nagyon tetszett, és sajnálom,hogy nem láttam a filmet, mert tudtommal ezt elég régen vetítettek már le. De könyvben is remek és mindenkinek tudom ajánlani.Még csak az első két részt olvastam (azt is csakkönyvtárból vettem ki) és a harmadikat is megveszem, mert ebből sosem elég!
Ionescu Lea Maria
Én csak tegnap, március 22-én kezdtem el olvasni. Még csak az 52-ik oldalon tartok, de már nagyon izgi. Most jön a "Marilla döntésre jut" című fejezet. Nagyon kíváncsi vagyok, megtartja-e Matthew és Marilla Anne-t? Alig várom, hogy megtudjam...
Bori Bianka
Én is olvastam a könyvet nagyon tetszett. Igaz a végen szomorú, hogy meghal a Matthew. De ettől függetlenül jó és izgalmas, hogy milyen kalandokba kerül bele Anne és, hogy tud belőlük kikászálódni.
Pék Zsanett
Imádtam a sorozatot nagyon, anno még videóra is felvettem egy-két részt.Egyik nap a könyvtárban rábukkantam az első két kötetre, nagy öröm volt újra "átélni" Anne történetét. Édes, magávalragadó kis történet.Bár újra láthatnám a tévében az egész sorozatot:)
Varga Gitta
Az egyik legcsodálatosabb könyv a világon. Én először a filmet láttam. A könyvet nagyon-nagy öröm volt olvasni. Éppen ezért lett egy weboldalam ami Anne-es. www.greengables.hu Várok minden Anne rajongót sok szeretettel!
Balmaz Ágnes
Az Anne nem egyszerűen a legszebb könyv, amit életemben olvastam, de sokszor húzott már ki a legmélyebb depresszióból... Habár már nem vagyok gyerek, de azt hiszem, 80 évesen is elő fogom venni a kötetet. Én Anne-től tanultam az optimizmust, ezért jelent számomra nagyon sokat. Olyan számomra, mint egy barátnő, akihez bármikor fordulhatok. Nagyon jók a karakterek és a természetleírások. Anne mulatságos kalamajkáin pedig nagyokat lehet derülni. Kedvenc részeim a fájdalomcsillapítós torta esete, meg amikor Anne leitatja Dianát, ja meg amikor bajba jut az "astolati liliom", és a hídpilléren lógva várja, hogy megmentse valaki, aki éppen a gyűlölt személy, Gilbert lesz.
Kovács Lea
Szerintem nagyon jó könyv!Azok a kedvenc részeim,mikor Anne befesti zöldre a haját,meg amikor leitatja Dianát.könnyen tudtam azonosulni Anne-val,mert én is álmodozó és romantikus típus vagyok.Ajánlom mindenkinek,hogy olvassa el,néhol kicsit szomorú,de amúgy egy magával ragadó történet!!!
Nagy Enikő
kedvenceim közé tartozik, remélem a többi részt is kiadják hamarosan
Németh Csilla
nekem nagyon tetszett a könyv habár 1 kicsit szomorú a történet de voltak benne olyan részek amin tök jót nevettem!!!Elragadott a könyv...nehéz letenni..legalább is nekem nem ment!!:DDD
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1