Angol feladatsorok - Középszint - Készüljünk az új érettségire! - CD melléklettel

Könyvünkkel a középszintű angol érettségi vizsgára készülő diákoknak és tanáraiknak szeretnénk segítséget nyújtani. A kötet hét komplett feladatsort tartalmaz, amelyek minden tekintetben követik az Oktatási Minisztérium által közzétett mintatesztsorokat. A tesztsorokat megoldási kulcsok, a hanganyag szövegátirata, mintalevelek, valamint általános... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 477 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Farkas Renáta
Ezt a könyvet az angol tanárnőm ajánlotta, azt mondta, hogy ebből igazán sokat tanulhatok az előrehozott osztályozó vizsgámra, és az érettségire egyaránt. Egyáltalán nem bántam meg, hogy megfogadtam a tanácsát, a könyv sokat segít fejleszteni tudásomat! Remélem ez az eredményeimen is meglátszik majd!
Márton Erika
A folyamatos oktatási rendszerbeli változásoknak köszönhetően számos nyelvkönyvvet volt alkalmam használni,mindig az adott követelményeknek megfelelően. Jelenleg az angol nyelv oktatásával is foglalkozom magánúton,és nekem hihetetlenül nagy segítség volt ez a könyv, és igen hasznos! Egy kedves ismerősöm érettségire készült, és miután végigmentünk a könyv minden egyes feladatán,már bátorsággal indult el érettségizni, melyet sikeresen (jó osztályzattal) megcsinált! Számunkra ez a könyv megfelelő, hasznos és praktikus volt! Ezúton is köszönjük a kedves gyártónak:)
Márton Erika
A folyamatos oktatási rendszerbeli változásoknak köszönhetően számos nyelvkönyvet volt alkalmam használni,mindig az adott követelményeknek megfelelően. Jelenleg az angol nyelv oktatásával is foglalkozom magánúton,és nekem hihetetlenül nagy segítség volt ez a könyv, és igen hasznos! Egy kedves ismerősöm érettségire készült, és miután végigmentünk a könyv minden egyes feladatán,már bátorsággal indult el érettségizni, melyet sikeresen (jó osztályzattal) megcsinált! Számunkra ez a könyv megfelelő, hasznos és praktikus volt! Ezúton is köszönjük a kedves gyártónak:)

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot