Andrade G. Anita

Hogyan alapíts mesterelmét? - Minden vállalkozónak, akinek hatékony és támogató közegre van szüksége

magánkiadás  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  197 oldal

Napoleon Hill "Gondolkozz és Gazdagodj" című könyve volt az első forrás, ahol megismerhettük a mesterelme csoportok jelentőségét és fontos szerepét a sikerhez vezető utunkon.
A mai kor modern embere egyedül van. Egyedül van a problémáival, elakadásaival, vállalkozásépítéssel, és olykor még az örömét és sikerélményeit sem tudja igazán kivel megosztani.
Míg az emberi kapcsolataink a világunkban a legfontosabb dolgot képviselik, mégis úgy tapasztalhatjuk, hogy elhanyagoljuk őket. Sokszor nem merjük valódi énünket megmutatni, mert félünk, hogy kinevetnek, lenéznek, megszólnak minket. Amellett, hogy nem ismerjük most már lassan a saját szomszédjainkat sem, gyakran előfordul, hogy még jelentős és mélyebb baráti kapcsolataink sincsenek. A meglévő
kapcsolataink pedig olykor silányak, felszínesek, és nem az őszinteségre, nyitottságra épülnek. Nem csoda, hogy egyedül érezzük magunkat, és szinte éhezünk az embertársaink figyelmére, elismerésére és szeretetére.
Erre gyógyír egy saját mesterelme csoport és így ez a könyv is.
A könyvben egyrészt - szándékom szerint - lebilincselő, Magyarországról hozott sztorik segítségével fogsz megismerkedni az egyik leghatékonyabb vállalkozásfejlesztő eszközzel a mai világban. Másrészt pontos ütemtervet is kapsz a lefolyásról, és minden információt, szaktudást is megszerzel, amellyel Te is egyszerűen és könnyen tudsz magadnak mesterelme csoportot létrehozni, és megfelelően
működtetni. Nem beszélve a mérhetetlen és megállíthatatlan motivációról, amit szívem vágya szerint átadhatok neked. Megpróbálok rámutatni, hogy mesterelme csoport nélkül jóval lassabb vállalkozást építeni, olyannyira, hogy a könyv végére úgy fogod érezni, hogy egyszerűen nincs más választásod, meg kell találnod a saját mesterelmédet.
Továbbá tippeket is kapsz, hogyan tudsz csatlakozni a számodra megfelelőhöz, amely a legnagyobb előnyöket hozza létre az életedben és a vállalkozásod életében.
Megismered egy mesterelme találkozó lebonyolításának egyes lépéseit és a pontos játékszabályokat. De, ami a legfontosabb, hogy A-Z-ig megismerkedhetsz ezzel a csodás eszközzel, ami által lerombolunk minden félelmet és tabut, ami csak létezik a köztudatban a mesterelme csoportokkal kapcsolatban.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó magánkiadás
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:197
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly236 gr
ISBN9786150148151
Árukód2761671 / 1209851

Vásárlói értékelések, vélemények

(2 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 740 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal