Aludj velem!

A szerzők írják: "A felnőttkori alvászavartól leginkább maga az érintett szenved, ha azonban a gyermek nem alszik, akkor nem alszik a család sem. Nyűgös a nagyobb, iskolás-óvodás testvér, fáradt, ingerült a dolgozó apa, és bizony nagyon álmos, rosszkedvű az édesanya, aki esetleg már hónapok óta nem aludt végig egyetlen éjszakát sem...... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
F.k. Virnya
Nem volt alvászavaros a kisfiúnk, de mégis sok tanácsot kaptam az alvással, gyermekneveléssel kapcsolatban. Az ára viszont, tekintve hogy egy 85 oldalas füzet mintsem könyv, igen húzos.
Petrik Zita
Nagy várakozásokkal olvastam a könyvet. És nagy csalódás volt. Amiért nem egyes, mert az igazi alvászavarokról nagyon jó a leírás. Ami felháborít: Minden dologban lehetünk mi emberek különbözőek és a csecsemők is. Teljesen normális, ha egy baba 3 hónaposan kezd el forogni, de az is ha 7 hónaposan. A szobatisztaság is normális kétévesen is, de négyévesen is. Hogy az iskolaérettségről már ne is beszéljünk. De az alvásban már nem, mert a szerzők és Ferber professzor azt mondják??????? És persze az addig jól alvó csecsemő, csak azért kelhet újra 4-8 hónapos korában, mert kevés az anyatej. Esetleg más pszichológusokat nem olvasnának el? Vagy egy ilyen korú baba anyukáját nem kérdeznék meg arról, hogy mit is csinál ilyenkor a baba? Nagyon sok nappal nem eszik rendesen, ha az ember a feje tetejére áll akkor sem, éjjel viszont nyugalomban bepótolják. És a nem anyatejjel táplált babák is sokan produkálják ugyanezt. És igen kell a napirend, de talán érdemes lenne megvárni míg kis terelgetéssel kialakul. És nem három és négyórákat kényszeríteni az anyukákra, azért mert a század elején egy orvos mikor kitalálta a babák anyukájától való elválasztását, akkor ezt találta ki hozzá. Talán elhihetnénk végre, hogy a babák ebben sem egyformák. Saját tapasztalatom: Ha csak a napirenden és az egyedül elalváson múlna az éjszakai alvás, akkor a harmadik gyerekemnek most pédaszerűen át kellene aludni az éjszakát így héthónaposan. Még a szerzőkhöz: "Az első egy hónap alatt törekedjünk a napi hat-hétszeri etetésre, az etetések között két három órás szünetekkel. Reményeink szerint sikerül mindezt anyatejjel fedezni, de ha nem, ma már korszerű tápszerek állnak rendelkezésre." Igen, remek tápszerek vannak, de azokat nem akkor kellene alkalmazni, mikor az önök "remek" útmutatásai alapján nem megfelelően indul be a tejelválasztás. Mert bizony vannak anyukák, akiknek az első időben hat-hét etetésnél sokkal több kell, mert mondjuk a babájuk az első időben nem szopik hatékonyan. Röviden: Szerintem nem kellene beáldozni mindent az alvás oltárán, főleg nem az első hat hónapban.
Szingerné Mariann
A könyv sikerét mutatja, hogy a Tankönyvkiadó újabb 2000 példányban megjelentette!
Horváth Kinga
Nem olvastam ugyan a könyvet, de rosszul alvó gyermekemmel az egyik szerzőt-dr.Gál Évát-kerestem fel. Megoldotta az alvásproblémánkat tanácsaival. Reális, földhözragadt vélemények, használható tippek, gyermekszeretet.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1