A Zacher - Mindennapi mérgeink

Az ország kedvenc toxikológusa. Hetente három-négy előadást tart, négy vidéki egyetemen tanít, napi negyven-negyvenöt beteget lát el az osztályán. Heti egy-két éjszaka ügyel, beosztottjai állítják, hogy ha ő vezeti az éjszakai ügyeletet, akkor mindig húzósabb a műszak, mert maximalista. Ha van szabadideje, akkor sincs, mert ilyenkor olvas utána a... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 324 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Zsuzsanna K
Az egészséges értékrendet közvetít, legyen szó a testünkről vagy a lelkünkről. Olyan munkamorált diktál amivel sokaknak jó példával járhat elő. Racionális ember akinél, a személyiség a hivatásban teljesedhet ki. A könyv lapjain egy számomra alig ismert világban kalandoztam, viszont hasznos tanulságokat sikerült levonnom az orvoslásról és az emberi viszonyokról.
Csongor
Még hogy az ország kedvenc toxikológusa.. Természetesen akik a témában nem érdekeltek, és megtéveszthetők a dolgok össze és vissza keverésével , mellébeszéléssel azok rögtön zöld utat engednek a marhaságainak. A drogprevenciós előadásainak a háromnegyede rémisztgetésről szól és nem arról amiről kéne : a hiteles tájékoztatásról. Tegyük fel valaki már eldöntötte hogy kipróbál egy szert. Mi a jobb ha próbáljuk elrémiszteni tőle (az esetek többségében nem fog menni), vagy ha tájékoztatjuk hogy hogyan minimalizálhatja a kockázatokat ? Üdv.
Woodstock
Nagyon tetszett Zacher doktor laza stílusa, valamint maga a téma. Mindenképpen a szülők kezébe adnám! A szerkesztés valóban picit átgondolatlan, de ettől még élvezhető a könyv!
Varga Judit
Borzasztóan rosszul szerkesztett könyv, olyan, mintha a leadási határidő előtti estén dobta volna össze a gyerekkori jóbarát... Kár, pedig kis odafigyeléssel sokat lehetett volna rajta javítani, mert az "alapanyag" nagyon is érdekes.
Golubov János
Ne haragudj Krisztián, de te egy nagyon buta ember vagy. Szerinted az összes többi orvos nem dohányzik? Szerinted a fogorvosod minden étkezés után fogat mos? Zacher Gábor legalább nyíltan vállalja hogy dohányzik. Attól ő még egy remek toxikológus és nagyon érdekes dolgokat mond. Át kell teljesen értékelnünk a drogokról a gondolatokat, mert téveszmén alapulnak. Pl nincs kemény és könnyű drog, csak kemény. Ezt Zacher mondta és igaz is. Hisz a fű tudathasadást okoz. Stb stb. A könyv baromi jó, én bátran ajánlom mindenkinek.
Krisztián
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire hiteles toxikológus ő? A dohányzás által nem toxikus méreganyagok kerülnek be a szervezetbe? Aki így mérgezi önmagát, az felelősséggel nyilatkozik vajon a mi védelmünkben? Én nem tudok hinni olyan orvosnak, akinek a saját egészsége sem ér annyit, hogy tiszteletben tartsa azt. Hogyan higgyem el, hogy az én egészségemen segíteni akar?
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot