A vérgróf

Mindig esténként tűntek elő, néha csapatosan, többnyire azonban egyedül. Hogy pontosan hogyan és mikor érkeztek, arról senki nem bírt megbízhatót mondani. Volt, aki azt állította, hogy ugyanott laknak, amerre dolgoznak is, napközben alszanak és megbújnak valamelyik bérkaszárnya zugában, s csupán napszálltakor merészkednek elő. Mások akár meg is... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Ancsa
Nagyon tetszett a könyv, izgalmas, magával ragadó és a csavarra a végén tényleg nem lehet számítani.
bgea
A trilógia Kiválóan megírt, izgalmas, olvasmányos. A vámpírsztori szerintem csupán háttérül szolgál a századelő miliőjének megjelenítéséhez. Szórakoztat és az érzékletes korképfestéssel segít megismerni a száz évvel ezelőtti monarchia világát.
Bak Rita
Hihetetlenül érdekes, izgalmas regény. A cím a tartalomnak csak egy kis foszlányát idézi. Mivel a cselekmény több szálon fut, így az olvasó bepillantást nyerhet a szegény és a gazdagabb réteg mindennapjaiba, a bohémok, illetve a "két lábbal a Földön járók" világába egyaránt. A város bemutatása képszerű, könnyedén összehasonlítható a jelenlegi Budapesttel. Ajánlom mindenkinek, aki kedveli a misztikummal ötvözött valóságot, a legendákkal tűzdelt történelmet. Gratulálok az írónak, mindenképpen elolvasom a folytatást.
Dr. Galgóczi László
A tökéletesen használt klisék mellett zseniális hangulatot árasztó könyv. Könnyű, a végén meglepetéssel záruló olvasmány. Kíváncsian várom a folytatást!
Ollósi Gabriella
Az eleje lassan indult, de a végére nagyon beindultak az események. Nagyon megfogott a korhű leírás, a híres íróink és költőink szerepeltetése. Mást vártam a cím alapján, de ettől függetlenül nem ért csalódás, inkább kellemes meglepetés. Nem egy tipikus vámpír regény és pont ez benne a jó! Különösen tetszett, hogy a cselekmény több szálon futott, és a regény előrehaladtával mindegyik szál és szereplő kapcsolódott a grófhoz. A szereplők is nagyon jól ki lettek találva, mindegyik kiváltott belőlem valamilyen érzést. Volt akit imádtam, érdekesnek tartottam, vártam, hogy az ő része következzen, de volt, aki nem lopta be magát a szívembe és felidegesített a viselkedése. Pont az ilyen ellentétektől volt még élvezhetőbb a könyv. És hát a vége! Ütős volt Nagyon! Várom a következő részt!
sesztee
Nagyon tetszik, meglepően jó olvasmány, fordulatos! Nagyon tetszenek a korabeli Budapestről szóló leírások! Várom a folytatást!
Kovács Katalin
Vámpírokhoz sok köze a könyvnek nincs, ettől függetlenül tetszett. A korabeli Budapestről szóló leírások különösen.
Drien
Mindenkinek csak ajánlani tudom! Alig bírtam letenni! Várom a folytatást ;-)
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3