A szilmarilok

J. R. R. Tolkien

A Gyűrűk Urá-nak rajongói most megismerkedhetnek az előtörténettel - ám akik amazt még nem olvasták (vannak-e ilyenek?), azok is kellemes, gyönyörű mesét vehetnek a kezükbe. Kötetünk első és második része ("Ainulindale" és "Valaquenta") a tolkieni rege őskoráról, a világ teremtéséről és az istenekről szól. A három szilmaril Feanor, a tünde kovács... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 600 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
K74
bár már megvolt a polcomon a könyv, mégis újra megvettem. a könyvesboltban belepillantottam és egyből eldöntöttem, hogy ez kell. újrarajzolt két térkép, pontosított szöveg (bár én így is találtam benne következetlenséget), illusztrációk (bár azok szerintem nagyrészt teljesen érdektelen jeleneteket ábrázolnak, Ted Nasmith-nek sokkal jobb képei is vannak - attól jobbak, hogy jellegzetesebb pillanatokat ábrázolnak, persze ezek is csodaszép képek), és ami engem a legjobban megfogott, az a NÉVMUTATÓ, amit mindig is hiányoltam A szilmarilokból. nagyon jól jött úgy gondolom. a borítóért külön gratuláció! remek könyv! egyetlen gyengéje, hogy nagyon tömören írja le a tolkieni Első Kor eseményeit. szerintem ezért mondják különösen nehéz műnek, mivel így még többnek tűnik a benne szereplő tünde nyelvű nevek száma. de érdemes vele megküzdeni, pláne így, hogy a névmutató segítségünkre van. katartikus élmény az első olvasás, a többszöri pedig mindig hoz valami újat.
Feanor A Tünde
Alapmű...
X Y
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4