A Spiderwick Krónika 1. - Manók Könyve

Amikor a Grace gyerekek beköltöznek Lucinda nagynénjük Viktória-stílusú házába, felfedezik a Manók könyvét, különleges lényekkel találkoznak, és ezzel megkezdődnek valószerűtlen kalandjaik.
Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
adam
Szerintem nagyon jó, én már mindegyik részét kiolvastam. Mindenkinek ajánlom!!
xD
Na aztán tényleg kiakadtam ezen a beszóláson! IGENIS!, ez egy olyan oldal, amin mindenki a saját véleményét, tapasztalatát megoszthatja mással! A Harry-hez hasonlító véleményíró egyáltalán nem azt akarta közölni, hogy mennyi ideig tartott a könyv kiolvasása, hanem ha egy kicsit is a háta mögé nézünk a dolgoknak, rájövünk, hogy ezzel azt akarta interpretálni, hogy mennyire jó volt a könyv! Ami azt illeti, én ma vettem meg még csak az első részét. A film motivált ebben, habár mindig is szemem elé került a könyvesboltokban. Akik ide írtak, hány évesen olvasták?
hóvirág
Hogy bele szóljak ebbe a vitába, szerintem a film is nagyon remek!!!!
Tóth Antal
én még nem olvastam el csak belekukkantottam mert most vettem de nagyon jónak tűnik!
Soós András
nagyon szeretném megkapni! (vagy megvenni!)
Németh Maxi
Ne vedd zokon, de nagyon ... vagy! A harry potter nagyon jó, a spiderwick még jobb, és Éljen sokáig a gyűrűk ura! az nagyon jó benne hogy izgi!
Jäkl Anita
kedves rokon , ne vedd zokon , de kicsit car érzés az , ha egyes emberek a Harry Potterhez hasonlítgatják a könyveket! figyi neked meg kedves rokon azt üzenem hogy 43 perc komoly eredmény , de tudod ez egy olyan oldal ahogy senkit sem érdekel hogy hány perc hány másodperd alatt olvasod el!! de komolyan ... szal Harry Pottert ne említsd egy napon se ezzel ...
B. Mara
Már rég kinéztem ez a könyvet de valahogy várattatott magára hogy meg is vegyem és hogy el is olvassam... de miután meg vettem és leültem olvasni nem több mint 43 perc alatt kiolvastam... a könyv olvastatta magát ... nagyon jó könyv tényleg ajánlom annak aki hisz a mesékben a fantáziában és a gyerekekben :)
Felkl Tímea
Nagyon jó könyv mindenkinek nagyon ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jobb mint a Harry Potter!!!!!!!!!!!
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4