A sárkány szeme

Egyszer régen, valamelyik másik világban, Delainben élt Roland király. Nem volt különösebben jelentős uralkodó, de béke és nyugalom honolt a birodalmában. Telt-múlt az idő, a király haja őszbe csavarodott, s bizony gondoskodnia kellett utódról. Nőül vett egy kedves, jólelkű ifjú nemeshölgyet, Sashát, kitől két fia született, Peter és Thomas. A fiúk... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 881 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Bateman
Méltatlanul mellőzött, izgalmas fantasy a letehetetlen fajtából. Stílusos mese felnőtteknek, akik még mernek álmodozni. Ha a Ragyogás és Állattemető íróját keresed, ebben a könyvben nem találod, viszont találsz kalandot, intrikát, misztikumot. Az egyik kedvenc King regényem.
sk
Imádom ezt a könyvet. Nagyon sokszor elolvastam már. Bár a legvége mai napig nem tetszik, lehetett volna érzelmesebb, kicsit olyan összecsapott volt a vége. De akkor is imádom ezt a könyvet.
Olvasó
Egy nagyon kedves, izgalmas mese. Ezt is jól csinálta King!
supernatural175
nem megszokott King, és hiányoltam a horrort, de tudtam mire számítsak, hiszen elolvastam az előszót is:) nekem bejött. szép kis mese. én még régebbi kiadást A szem címűre találtam, és azt olvastam el. Mellesleg nem értem mért kell 3 különböző címmel kiadni ugyanazt a könyvet. megtévesztő lehet.
Eve Little
Bevallom őszintén mikor először belekezdtem félbehagytam egy másik regényért...a Tóparti kísértetekért.... aztán mikor időszerű lett végigolvastam az egészet és határozottan olyan a sztori mintha semmi köze sem lenne King-hez, viszont érződik benne a stílus, ami egyedülálllónak Kingé, és nem mentes az izgalmaktól sem:) nekem tetszett:)
Umberto
Látszik, hogy ez a könyv a szerző lányának íródott. Mentes a felesleges brutalitástól, s King igazán kiaknázza a mesében rejlő fantasztikus lehetőségeket. Kellemes, élvezetes olvasmány.
Zsí Andi
A könyvet kb.11 évvel ezelőtt olvastam először. Azóta emlegetem az egyik legjobbnak. Később kölcsönadtam és nem kaptam vissza, de most, hogy újra megjelent rögtön megvásároltam.Persze azóta tudom, hogy könyvet senkinek nem adunk kölcsön!:)Ajánlom mindenkinek, aki egy izgalmas "mesét" szeretne olvasni!
Ruszina Éva
Körülbelül 12 éves koromban olvastam, a nagymamám adta oda nyári olvasmányként. Egy pár évvel ezelőtt szerettem volna a férjemnek felolvasni,de sehol sem találtam. Örülök, hogy ismét megjelent.
Szijártó Peter
Nemrég olvastam ezt egy joval régebbi kiadásban, a Mágus cimmel ha jol emlekszem... Stephen Kingre egyáltalán nem jellemz? ez a könyv, nincsen benne semmi horrorisztikus. Ahogy az el?szóban is állt, ezt a lányának írta, aki nem szerette az addigi hátborzongató történeteit, és ezért lett a történet meseszerü. Szerintem jól sikerült.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31