Mike Caro

A póker titkai - Testbeszéd - Pszichológia - Árulkodó jelek

iat kiadói és kereskedelmi kft.  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | FÉLKARTON  |  320 oldal

Ha komolyan nyerni szeretnénk, és már elsajátítottuk a póker alapjait, kiderül, hogy a nyereségünk abból származik, ha kitaláljuk ellenfeleink lapjait. Testbeszédük olyan titkokat rejt, amelyekről eddig azt sem tudtuk, hogy léteznek! Ez a könyv felfedi a titkokat! Tanuljuk meg, mikor blöffölnek ellenfeleink és mikor nem!

Több mint 170 fénykép és partiról partira haladó példa mutatja be az árulkodó jeleket.

"Mindig jeleket keresünk. Hazudik-e a villanyszerelő? Drogos-e a gyerek? Van-e motor a használt autóban? A pókerben legalább biztosan tudhatjuk, hogy hazudnak nekünk, és csak a mértéke, iránya lehet fontos. Jobb, mint az élet."
A könyvről: Para - Kovács Imre, újságíró, szakkommentátor

"Egy bizonyos szinten túl a póker nem más, mint 30%-ban a játék, 70%-ban pedig az ellenfelek ismerete. Mike Caro könyve ez utóbbiban, nyújt segítséget, vagyis abban, hogy következtetni tudjunk ellenfelünk lapjaira, illetve azok erősségére. Manapság a nagy nemzetközi versenyekre jellemző a pszichológiai hadviselés, és az itt leírt ismeretek nélkül ma már nehéz lenne bárkinek is helytállni a többnapos megmérettetéseken."
Tóth Richárd, Póker Európabajnokság I. helyezett 2006. Bécs, WSOP Póker Világbajnokság, 2006. Las Vegas II. helyezés.

Mike Caro-t elsősorban tanárként és elméleti szakemberként ismerik, emellett azonban a többszörös világbajnok, Doyle Brunson, a legjobb élő draw (cserélős) pókerjátékosnak tartja; a néhai szerencsejáték-szakértő, John Scarne szintén a világ öt legjobbja közé sorolta; míg az elismert póker-szerző, David Sklansky véleménye szerit is világelső ebben a kategóriában. Ma már azonban nem is a cserélős póker Mike Caro erőssége. Legtöbb áttörő jelentőségű kutatását újabban hold'em-ben, hétlapos studban, és a póker mostanában népszerű formáiban publikálta.

Caro részletes póker- és szerencsejáték-statisztikái a legtöbbet hivatkozott források közé tartoznak. Caro a számítástechnika megszállottja, aki speciális programjait kutatásai alátámasztására használja. Emellett a szerencsejáték pszichológiai és filozófiai vonatkozásait vizsgáló munkájáról híres. Saját készítésű, mesterséges intelligenciájú, pókert játszó programja amelynek neve Orac (Caro visszafelé leírva) ámulatba ejtette a tudományos, a szerencsejátékos és a pókerjátékos társadalmat. Képes volt világszínvonalú párbajt játszani limit nélküli hold'em-ben a legjobb élő játékosok ellen. Ezt a televízióban is közvetített, nagy nyilvánosságot kapott teljesítményt azóta sem sikerült senkinek megismételni.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 265 Ft

A termék megvásárlásával

426 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó iat kiadói és kereskedelmi kft.
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:320
BorítóFÉLKARTON
Súly470 gr
FordítóSzilasi Viktória
ISBN9789638771636
Árukód2100513 / 1014239

Vásárlói értékelések, vélemények

Bedő Éva
2007. 12. 18.

Utánanéztem ennek a könyvnek mielőtt megvettem volna, akit érdekel az onlinepokerhu.com/poker-forum oldalon talál róla "szakavatott" értékelést, de a kártyamagazin decemberi száma is ír róla. Nekem egyszerűen tetszik. Ráadásul egy nő fordította :)

pötty
2008. 09. 02.

Részemről nem az íróval van a baj, sosem kérdőjelezném meg, de minőségileg annyira alulmúlja a kívánalmakat...


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 265 Ft

A termék megvásárlásával

426 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat