A padlásszoba kis hercegnője

A romantikus regény hőse Sara, egy kedves, szeretetreméltó és dús fantáziával megáldott kislány, aki egy angol nevelőintézetben tanul. Édesanyja után váratlanul elveszíti édesapját is, s az eddigi jómódból belecsöppen a teljes szegénységbe: ahol eddig a tanulók dísze volt, ott szolgasorba kerül, kegyelemkenyéren élhet tovább.Az amerikai írónő neve... bővebben
5% kedvezmény! Kosárba
2 490 Ft
2 365 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 236 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Zoncsik
Az egyik legszebb könyv, amit valaha olvastam. A mai napig ha előveszem a polcról, valami szívszorító érzés gyötör, és összeszorul a gyomrom. Sara kitartó, példaértékű, harcias mégis kedves lány. Ezt a könyvet nem szabad kihagyni!!! Szívből ajánlom mindenkinek!
Balogh Anna
Szuper ez a könyv! Szinte mesébe illik ennek a bájos hercegnőnek a története, aki ennyi megpróbáltatáson megy keresztül. Segítve a nálánál sokkal rossszabb helyzetben levőket. Bámulatos, olykor megrázó fordulatokat él át és mindig hű marad hercegnői viselkedésével:
P Dóri
Nekem nagyon tetszett. 2 nap alatt olvastam el mert egyszerűen nem tudtam letenni. Nagyon izgalmas...ahogy Sara nyugalmával az őrületbe kergeti a lányiskola igazgatónőjét, ahogy a végén az irigy Lavinia pofára esik...és természetesen az is hogy mi lesz Sara sorsa.Nekem azért is tetszett a könyv mer az író nem feledkezett el egyetlen szereplőről sem. Még a kis koldus sorsát is bemutatta az utolsó oldalakon és mert ha apját nem is de egyik legjobb barátját Sara "megkapta"...
F. Anny
Nekem nagyon tetszik! Érdemes elolvasni és megnézni filombe is!!:)
Kalauz Barbara
Én már olvastam a könyvet de sajnos nem végig.Nagyon jo könyv leirja egy kislány megprobáltatásait, hogy milyen nehéz egy gyermekotthonban felnőni.Ajánlom mindenkinek!
Csodaceruza (gyermekirodalmi Folyóirat)
Különös kislány Sara, a ritka kivételek egyike. A leginkább a női szentekhez hasonlítható, azokhoz, akik felemelt fővel viselik el a megaláztatásokat. Barátkozik a szegényekkel, beszélget a patkányokkal, és fantáziája segítségével minden nyomorúságot képes elfeledtetni. Ha bajban vagyunk, gondoljunk a nálunk még nyomorúságosabban élő társainkra, és képzeletünkben teremtsük meg az ideális világot, ezt javasolja nekünk, olvasóknak. Mia Thermopolis, a neveletlen hercegnő, nála jóval felszabadultabb, és kevesebb megterhelést is bír. Vajon milyen az igazi hercegnői viselkedés?
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6