A napszemű Pippa Kenn

Pippa Kenn tizenkét évesen veszítette el az édesapját: ő volt az egyetlen ember, akit valaha ismert. A lány egyedül marad az erődházban, ahol a napok egyformák, és társaságot csak színes digitális magazinok adnak. Pippa bármit feláldozna az élő emberi beszédért vagy egy érintésért. Azonban nincs más rajta kívül az erdőben, kivéve a biológiai... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szilágyi Dorka
Ilyen jó könyvet már iszonyat rég olvastam. Egy oldal nem volt,ahol nem történt volna semmi.Minden percét élveztem. Az elejétől kezdve iszonyatosan sajnáltam a világot,az emberiséget, Pippát. Szegény nem hiszem,hogy a való életeben véghez tudná vinni az 5 év magányt,egy szó nélkül is valaki. És akkor megjelent,igen,a nagy Ő. Ruben:) Az elején azt hittem,hogy Gage lesz Pippa párja,de tévedtem.Az ismerkedésüktől kezdve a rózsaszín felhős szerelemig értünk el,valami csodálatos módon. Amikor útnak indultak és éheztek,fáztak,haldokoltak majd megszakadt a szívem. Viszont amikor szegény Pippa szenvedéseiről olvastam elszakadt a húr úgy könnyeztem,mintha tényleg haldokolna egy számomra fontos személy. Utána túlélte,hála Kelseinek. Viszont amikor már a cél előtt jártak,megint jön a fordulat. Az olvasó tényleg elhiszi,hogy kész,vége meghalnak.Együtt,hiszen egymás nélkül nem tudnának élni és akkor BUMM. Pippa megmenekül a nagybátyának köszönhetően. Viszont Ruben sehol és megint könnyeztem,hogy meghalt szegény. És BUMM csak megjelenik:) Ekkora örömet már rég éreztem egy könyv kapcsán. Egyszerűen csodálatos könyv,minden korosztálynak.
Szilágyi Dorka
Egyszerűen elképesztő! Teljesen új fajta jövőt képzelt el számunkra az írónő.Nagyon lenyűgöző és érdekes.Szegény Pippának elég keserves élete volt,amíg meg nem jelent Ruben. Szerelem. Minden könyvből ez hozza ki a maximumot. Ezt is tökéletesen sikerült Kemese Fanninak létrehoznia. A történet? Erre nem lehet mit mondani...szinte mint egy film,úgy pergett le magam előtt a sztori. Ráadásul ilyen jó könyvet magyar szerző tollából már rég olvastunk.
Virag15
Engem nagyon magával ragadott. Nem annyira szeretem a jövőről kitalált,elképzelt történeteket de ebben pozitívan csalódtam.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ChatBot