A muszlim asszony

Monica Ali

Monica Ali gyönyörűséges regénye egy fiatal muszlim nő, Naznín története. Naznín tizennyolc éves korában egy bangladesi faluból Londonba kerül, hogy hozzámenjen ahhoz a nála jóval idősebb férfihoz, akit a családja jelölt ki férjéül. Éveken át vezeti a háztartást, gondoskodik a férjéről, és gyermekeket szül, ahogyan azt egy hithű muszlim lánytól... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 306 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Ametiszt
Jó könyv, hiteles. Nem a szokásos történet, nem szokványosan (nyállal meg szentimentálisan) megírva, nem is happy end-es. A főhősnő férje, majd szerelme is jó példa arra, hogy az emberek típusai eléggé kultúra- és vallásfüggetlenek: szólamok, a történelmi sérelmek hangsúlyozása, a sikertelenség miatt más nemzet hibáztatása, cselekvésképtelenség - nálunk is sok embert jellemez. Érzik, hogy valami nagyon nem jó, de nem tudják, mi kellene helyette. Jókat ír leveleiben a hősnő húga, bár talán néha túl sok. A sok jó mondat közül az egyik, amikor Naznin azt mondja a fiúnak: "Mi csak kitaláltuk egymást". Ez is nagyon gyakori bárhol a világon, hogy a párok valami elképzelt, sóvárgott képet látnak a másik helyett. A többségnek nem hinném, hogy tetszene a könyv (nem pörög, nincs "akció"), és ez nem baj. Vannak más jó könyvek is, aki olvas, talál magának valót.

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31