A holtak vonulása - Város-trilógia 1.

A Kardinális a Város szülötte. A Város a Kardinális teremtménye. Egy a lelkük, és sosem alszanak. A Kardinális mindent lát, ami az utcákon vagy a zárt ajtók mögött történik. Ő a mindenható. Capac Raimi a Városba érkezik, hogy szerencsét próbáljon kisstílű gengszter nagybátyja mellett. Hamarosan azonban arra eszmél, hogy már a Város teljhatalmú... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kovács Ágnes
Eszméletlen egy könyv volt. Végigolvastam a vámpíros és démonos könyveit és olvastam már szellemkönyvét is, de ez jobban magával ragadott, mint bármelyik másik könyve. Nagyon jó!
Godó Krisztián
Nem egy rossz könyv. Én kicsit többet vártam tőle. De mindazon által jó volt. A többi része jobbra sikerült, de ez sem utosó... :)
holdfenypatkany
Csak ajánlani tudom! A vége felé egy kicsit úgy éreztem, mintha Shan már maga se tudna mit kezdeni a történet azon részével, és mintha ő is velünk együtt találgatná, mi is lenne a legjobb végkifejlet a könyv számára... De bámulatos dolog történt, ugyanis visszautalva az előző eseményekre, szépen felépítve, egy olyan sztorit tárt elénk, ami minden szempontból rendkívül izgalmas! Shan ebben a könyvében megtalálta a logikát, és rendet a káoszban, a Város sajátos őrületében. Megkaptuk a válaszokat is, de ezen felül tovább is lehet gondolni a történetet. Személy szerint kíváncsi lennék rá, hogy az olvasók közül mennyien választották volna ugyanazt az utat, mint a főhős? Most se csalódtam az íróban. A folytatást pedig mindenképp el fogom olvasni! :)
Máté Adrienn
Kb úgy a háromnegyedéig imádtam minden betűjét, aztán nem tudom mi történt. Vártam a nagy meglepődést a végén, és azon lepődtem meg, hogy kitaláltam, hogy mi lesz :D Lehet annyira ismerem már Darren Shan stílusát, hogy kitalálom a dolgokat, vagy a könyv lett túl kiszámítható, nem tudom. Ez egy icipici csalódá volt számomra, de ettől függetlenül hatalmasan jó könyv, ajánlom mindenkinek :)
nomak
Közepes fantasy, amelyik nem váltja meg a világot.Sablonos szereplők,egy-két kötelező csavar és ennyi.
Nagy Tibor
Nagyon jó könyv...csak ajánlani tudom mindenkinek...alig várom, hogy elolvassam már a második részét is. Titokzatos és nahyon jó fordulatok vannak benne. Aki olvasta vámpír könyveket...annak is csak ajánlani tudom. De ha csak újonnan ismerkedik a szerzővel az se fog csalódni benne.
pancsolóó.
nagyonjóó.;) fantasztikus könyv:) én is ajánlom mindenkinek. a 2. része még ütösebb lesz szerintem.:P
Zozi82
sziasztok.Mindenkinek szeretném ezt a könyvet ajánlani.Ez az első művem az írótol,nem vagyok oda az előző témáiért,de ezzel a városi trilógiával megfogott.Elég pergős könyv vannak benne meglepetések,főleg a végén.Várom a 2. részt.Szerintem nem lehet letenni!)
Pándi Zoltán András
Szerintem nagyon jó könyv :) Nekem nagyon tetszik, várom már a következő résztét :D
Sherlock20
Nagyon izgalmas, fordulatokkal teli könyv. A Démon-sorozatnál sokkal jobb, igaz, a Vámpírt azért nem éri el, de akinek ez bejött, és tetszik Darren stílusa, ezt se hagyja ki! :)
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1