A holtak vonulása - Város-trilógia 1.

A Kardinális a Város szülötte. A Város a Kardinális teremtménye. Egy a lelkük, és sosem alszanak. A Kardinális mindent lát, ami az utcákon vagy a zárt ajtók mögött történik. Ő a mindenható. Capac Raimi a Városba érkezik, hogy szerencsét próbáljon kisstílű gengszter nagybátyja mellett. Hamarosan azonban arra eszmél, hogy már a Város teljhatalmú... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 315 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
Kovács Ágnes
Eszméletlen egy könyv volt. Végigolvastam a vámpíros és démonos könyveit és olvastam már szellemkönyvét is, de ez jobban magával ragadott, mint bármelyik másik könyve. Nagyon jó!
Godó Krisztián
Nem egy rossz könyv. Én kicsit többet vártam tőle. De mindazon által jó volt. A többi része jobbra sikerült, de ez sem utosó... :)
holdfenypatkany
Csak ajánlani tudom! A vége felé egy kicsit úgy éreztem, mintha Shan már maga se tudna mit kezdeni a történet azon részével, és mintha ő is velünk együtt találgatná, mi is lenne a legjobb végkifejlet a könyv számára... De bámulatos dolog történt, ugyanis visszautalva az előző eseményekre, szépen felépítve, egy olyan sztorit tárt elénk, ami minden szempontból rendkívül izgalmas! Shan ebben a könyvében megtalálta a logikát, és rendet a káoszban, a Város sajátos őrületében. Megkaptuk a válaszokat is, de ezen felül tovább is lehet gondolni a történetet. Személy szerint kíváncsi lennék rá, hogy az olvasók közül mennyien választották volna ugyanazt az utat, mint a főhős? Most se csalódtam az íróban. A folytatást pedig mindenképp el fogom olvasni! :)
Mutasd az összes véleményt
Eredeti ár: 3 290 Ft
Online ár: 3 125 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
312 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
ChatBot