Cassandra Clare

A hercegnő - puhatábla - Pokoli szerkezetek 3.

VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2016  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  552 oldal

Tessa Graynek boldognak kellene lennie - hiszen minden menyasszony boldog, nem? Csakhogy miközben az esküvőjére készül, egyre több árny vetül a londoni Intézet árnyvadászaira. Új démon bukkan fel, akit vér és titkok fűznek Mortmainhez; ahhoz a férfihoz, aki könyörtelen automatonjai, a pokoli szerkezetek segítségével az árnyvadászok elpusztítására törekszik. Mortmainnek már csak egyetlen dologra van szüksége, hogy megvalósítsa a tervét.
Tessára.
Charlotte Branwell, az Intézet vezetője elkeseredetten igyekszik felkutatni Mortmaint, mielőtt a férfi lecsap. Jem és Will, a két Tessa szívéért versengő fiú mindent megtenne, hogy megmentsék a lányt. Mert bár Jem eljegyezte a lányt, Will még mindig szerelmes belé.
Egy haldokló árnyvadász utolsó szavai elvezethetik Tessát és a barátait Mortmainhez, de a kis csapat egyedül nem veheti fel a harcot, a nagy hatalmú konzul pedig kételkedik a veszély valódiságában. A szövetségeseik által cserben hagyott árnyvadászok csapdában találják magukat, amikor Mortmain ráteszi a kezét a Jemet életben tartó orvosságra. Miközben legjobb barátja a halál kapujában van, Willnek mindent kockára kell tennie, hogy megmentse a lányt, akit mind a ketten szeretnek.
Hogy időt nyerjenek Will számára, Magnus Bane, a boszorkánymester és Henry Blackwell megalkotnak egy eszközt, ami segíthet Mortmain legyőzésében.
Miközben a többiek Tessa és az árnyvadászok jövőjének megmentésén munkálkodnak, a lány ráébred, hogy valódi természete példátlan hatalmat biztosít neki, így valójában egyedül ő húzhatja ki saját magát a csávából. De mit tehet egy magányos lány egy hadsereg ellen, még ha angyalok erejét is állíthatja csatasorba?
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2016
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:552
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly450 gr
Sorozat VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK
FordítóKamper Gergely
ISBN9789633733868
Árukód2238159 / 1092626

Vásárlói értékelések, vélemények

(3 vélemény)
s
2013. 10. 19.

Nagyon várom!!!!! Remélem, tényleg megjelenik okt. 30-án, mert már nem bírom!!!!! :)

Lilla
2013. 10. 29.

Hát, nem jött be, újabb egy hónapot várhatunk... :P

Costantini Diána
2013. 10. 30.

Remélem, hogy ma megjelenik, mert már tűkön ülök.

Höss Henriett
2013. 11. 04.

November 30-án ha talán megjelenik...:((

Oresz
2013. 12. 25.

Nagyon tetszett a sorozat befejező része is. Hihetetlenül fordulatos, sokszor meglepő volt. A vége számomra így tökéletes, hiszen én sem tudtam volna választani Will vagy Jem között, de az írónő megoldotta egy nagyon szép befejezéssel. Ajánlom mindenkinek a sorozatot, nekem az egyik kedvencem lett.

FENTOR ADRIENN
2013. 12. 30.

Nagyon tetszett a könyv, nagyon izgalmas, nem tudtam letenni, 3 nap alatt kiolvastam. Mindenkinek aki szereti a kalandokat és a szerelmi szálakat nagyon ajánlom!

Bolváry Nikolett
2014. 02. 17.

Nagyon jó befejezés. Élvezetes, fordulatos, jó érzésekkel lehet letenni a könyvet.

Jónás Kinga
2014. 05. 01.

Imádom ezt a könyvet:) A befejezés annyira nem tetszett,de csak azért mert én inkább Will párti vagyok és nem Jem. Izgalmas, romantikus, vicces. Minden benne van,aminek benne kell lennie egy jó könyvben.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: A hatalom 48 törvényeRobert Greene: A hatalom 48 törvénye