A Gyűrűk Ura I-III.

J. R. R. Tolkien

A Gyűrűk Ura tündérmese. Mégpedig – legalábbis terjedelmét tekintve – alighanem minden idők legnagyobb tündérmeséje. Tolkien képzelete szabadon, ráérősen kalandozik a könyv három vaskos kötetében – vagyis abban a képzelt időben, mikor a világ sorát még nem az ember szabta meg, hanem a jót és szépet, a gonoszat és álnokot egyaránt... bővebben
Utolsó ismert ár:
6 460 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
25 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Zoli
Véleményem szerint a legjobb fantasy könyv trilógia. Mindenkinek ajánlott aki csak egy kicsit is szereti a műfajt. Egyébként az előző hozzászólóknak: nem a könyv készült a film alapján, hanem fordítva :)
Attila
Kedves Ricsi! Először én is a filmet láttam és nagyon megtetszett, annyira, hogy elhatároztam, elolvasom a könyvet (ami alapján a film készült). Mint a legtöbb esetben, a könyv sokkal nagyobb élményt ad, szabadjára engedi a fantáziánkat, és nem állít elénk akadályokat. Mindenképpen ajánlom elolvasni, de készülj fel, hogy utána más véleménnyel leszel a filmről. Én nem tudtam végignézni, mert annyira mérges voltam a hiányosságok miatt, és a modern, látványos köntösbe bújtatástól. Természetesen a műhöz hozzátartozó két másik történetet is érdemes elolvasni, és akkor lesz teljes (vagy közel teljes Tolkien világa... Jó szórakozást!
Ricsi
Én még nem olvastam el a könyvet, csak a filmbe vagyok szerelmes, már vagy 25ször láttam.. de most utána néztem, hogy készült-e belőle könyv és nagyon megörültem mikor megláttam..és azt szeretném kérdezni, hogy azért a könyvnek van köze a filmhez a szereplőkhöz nagyrészt ugye ?
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1