A folyó istene

1988. január 5-én egy egyiptomi tudós ősi királysírt nyitott fel a Nílus nyugati partján. A falakon lévő csodás festmények és hieroglifák között váratlanul rejtett fülke tárult fel, benne tíz alabástrom váza, mindegyikükben írott tekercsek. A tudós Wilbur Smith-t kérte fel, hogy az eredeti szöveget fogalmazza át mai nyelvre. Az átfogalmazásból a... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 133 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Hajdu Alexander
A könyv NAGYON JÓ!!! őszintén beszél emberi érzésekről és olvasás közben felmerül a gondolat hogy vajon több 1000 évvel ezelőtt az emberi érzések pl a szerelem és a legfőbbek télleg nem változtak volna semmit? kiváló alkotás mindenkinek ajánlom
KKati
Nagyon sok könyvet olvastam, de azt kell hogy mondjam ez volt a legjobb mindközött.. nem mertem belevágni, de miután elolvastam az 1. oldalt nem tudtam letenni :) Már az első oldal után teljes egészében beleéltem magam. Nagyon jó!:) Stephen King könyvei ehhez képest nagy sz*rok.. És most keresem filmben is :)
Szűcs Renátó
Az egyik legjobb könyv, amit eddig olvastam. Minden megvan benne, ami egy jó könyvhöz kell. És bennünk van a kérdés, hogy talán tényleg megtörtént, hiszen a történelmi alapja valós. Bátran bíztatok mindenkit hogy olvassa el, mert szuper könyv és megéri a kiadott pénzt.
Leyla
Én ezt a könyvet kötelezőként olvastam, és egyáltalán nem tetszett.De nem kell félreérteni, nem hiszem hogy azért mert nem jó a könyv, hanem mert kötelező volt... Egyébként nagyon jó, ahhoz képest, hogy milyeneket adnak fel kötelező olvasmánynak manapság...:) Én is mindenkinek ajánlom, mert izgalmas könyv, és tényleg nem lehet letenni( bár én le tudtam xD). Bátran olvassa el mindenki.
Csépány Katalin
Minden könyvet olvastam eddig az irótól és ebben sem csalódtam. Igazán lebilincselö, érdekes, izgalmas és aki ér- deklödést érez Egyiptom iránt annak sok uj ismeretet szolgáltat. Mindenkinek nagyon jó szivvel ajánlom.
Szabó Ágnes
Ez a második Wilbur Smith könyv amit olvastam(A lángoló part volt az első), és ismét lenyűgözött a könyv "letehetetlen" volta:) Ez egy tipikusan olyan könyv, melyet egy elfoglalt, szellemileg tulterhelt (amilyen manapság az emberek többsége), ember élvezettel olvashat anélkül, hogy belefáradna az olvasásba. Rendkivül lebilincselő, izgalmakban bővelkedő könyv, melyen keresztül bepillantást nyerhetünk az ókori Egyiptom életébe. Aki kifejezetten szórakoztató, olvasmányos könyvet keres, ennél jobbat nemigen talál.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5