A fátyol mögött

"...Országomban a nőket apjuk semmibe veszi. fivérei lenézik, férjük pedig uralkodik rajtuk... Asszonyaink történetét a titoktartás fekete fátyla fedi. Sem születésünk. sem halálunk nem szerepel egyetlen hivatalos feljegyzésben sem... Gyakran teszem fel magamban a kérdést. ha születésünk és halálunk nincs számon tartva, létezünk-e egyáltalán... Ez... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
P.Szilvi
A könyvet kölcsön kaptam,már vagy egy éve.Hogy végre visszaadhassam,elkeztem olvasni.Szerencsére az elmúlt 2 napban nem sokan jártak ott,ahol dolgozok,úgyhogy ki is olvastam gyakorlatilag pár óra alatt.Este gondoltam elolvasom csak a következő fejezetet...háát nem bírtam letenni. Nem is tudtam,hogy 3 részes.Aki szereti az ilyen jellegű történeteket: tavaly olvastam az "Akit elevenen megégettek " c. könyvet,az íróját sajnos már elfelejtettem,de az szinén egy HIHETETLENÜL jó könyv és szintén igaz történet,bár azt maga a szereplő írja le. Aztán Carine Hoffman- Búcsú Afrikától kezdetü 3 részes könyvsorozata is .....IMÁDTAM. Annak örülnék a legjobban,ha ezekből az általam kedvelt könyvekből lenne egy kis saját könyvtáram...Szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Kitaláció vagy sem,szerintem rengeteg jó könyv van a világon,ami igazi élményt nyújt és kikapcsol lagalább arra az időre,amíg olvassuk. Mindjárt jobb,mintha bugyuta sorozatokat,vagy az ezredszerre lejátszott filmeket kéne bámulnunk.Nem?
Dóczi Ildikó
Én még egész pici voltam, amikor megkaptam a könyveket,és egyből ki is olvastam. Nagyon nagyon tetszett akkor is, és most újra olvasva ugyanúgy megfogott. Én úgy gondoltam, hogy valóban igaz a történet, mivel elképzelhetőnek tartom (sajnos), hogy ilyen kegyetlenségek előforduljanak. Klárától megkérdezném, hogy milyen szakemberek vannak úgy a dologgal, hogy csupán fikció a történet. Annyira nem tartom silánynak a stílust sem. Viszont azt nem értem, hogy miért is görcsöl mindenki azon, hogy ez csak egy átverés. Szerintem nem kevés ember olvasott már kitalált történetek, és mégsem hallottam kiakadni egyiket sem, hogy "ajjaj! hát még ilyet! varázslók és társaik is léteznek?". A DaVinci kód-ból is mekkora balhé volt már, szerintem tisztán feleslegesen. Az említett könyvnek még utána sem lehet járni, ennek viszont igen. És továbbra is tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy ebben a mai undorító világban igenis elképzelhető, hogy hasonló borzalmak is léteznek.
Horváth Gyöngyi
El?ször életemben olvastam olyan könyvet amit nem birtam letenni...imádom az arab kultúrát, már nagyon régen foglalkoztat a dolog, nagyon sok arab barátom is van. Kicsit megingattak ezek a vélemények, hogy vajon igaz-e a történet vagy nem, mivel én azt gondoltam biztos igaz.de most elbizonytalanodtam. Szerintem az emberek azért mondják hogy nem igaz, mert az arab világot szentnek képzelik olyan emberekkel akik mindent betartanak. ?k ugyanolyanok mint mi, követnek el hibákat és megszegnek dolgokat. Szerintem ez a könyv igaz történet, nem lenne értelme hazudni...sajnos vannak ilyen borzalmak. Nekem mindenesetre ez életem legérdekesebb könyve és továbbra is érdekl?dök ezek iránt a kultúrák iránt.
M. Zsófi
Nagyon tetszett mind3 könyv. Ennek a "trilógiának" tudható be, hogy egyre inkább érdekel a közel-kelet. Aki így érez, vagy csak az arabokról szeretne többet olvasni, meleg szívvel ajánlom Germanus Gyula műveit! Szerintem az sem igaz, hogy ezek miatt a könyvek miatt rossz(abb?) véleményünk lenne ezekről a kedves emberekről
Sz. Szilvi
Nagyon tetszett ez a könyv! Mind a három részét elolvastam, szinte faltam az egészet! Ritkán fog meg ennyire egy olvasnivaló, de maga a történet nagyon felkeltette az érdeklődésemet. A Szaúd-Arábiai világ teljesen különbözik az Európai emberétől, épp ezért nagyon élvezetes lehet egy másmilyen életforma megismerése. Megdöbbentett, hogy a 21.században még lehet ilyen hely, ahol a nőket ennyire semmibe veszik. Ez volt a legjobb könyv, amit eddig olvastam, komolyan! Szívesen fogom újra kézbevenni!
F K
Általában nem szeretek hosszabb hangvételű könyveket olvasni, mert jobban szeretem az ismeretterjesztő kiadványokat, de ez a történet annyira lebilincselt, hogy le sem tudtam tenni.Érdekes volt a változás ami Szultána személyiségén végbement, ahogy elhalványult harcos természete, de amikor megérezte gyermekeit elvehetik tőle ismét előbujt belőle az a rokonszenves lányka aki kiskorában volt.A könyv érdekes, de szomorúnak tartom,hogy ennyire nincsenek jogaik az ott élő asszonyoknak.
Viktória Szabó
Mint ahogy Frei Tamás is elmondta, Magyarországon tudnak az emberek erről a témáról a legkevessebbet,azokból az országokból ahol a könyv megjelent, ami sajnálatos, és ezért születnek olyan vélemények, melyek megkérdőjelezik a történet valódiságát. Az európaközpontú szemlélet még nem jelenti azt, hogy minden ettől gyökeresen eltérő életmód és vallás nem létezik...csak mert más... de éppen ezért érdekes és szélesíti az ember világlátását !
Sz.-né K.e.
Egyszerűen nem lehet letenni.Szultána elképesztő történetei könnyet csalnak a szemembe.
Nyisztor Andrea
"Nagyon érdekes,és izgalmas ez a könyv, csak ajánlani tudom mindenkinek!Jó hogy végre nálunk is vannak ilyen jellegű könyvek, legalább még többet megtudhatunk erről a világról is."
Bukovszky Klára
Nagyson érdekes volt a könyv, a metrón is egyfolytában ezt olvastam! Nagyon érdekelnek az ilyen témájú könyvek! ( Pl. Lányom nélkül soha, Végzetes szülők...stb. )
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3