A dominógyilkosságok

alexandra könyvesház kft.  | 2024  | MAGYAR nyelvű

,,Tulajdonképp mit tud a húgáról? Három éve nem találkoztak, és Nathalie, hiába volt pszichiáter főorvos, mint nemrég kiderült, képes tökéletesen tévesen megítélni a hozzá legközelebb állókat is, akikkel nap nap után találkozik."

Nathalie Svensson pszichiáter, bűnügyi profilalkotó élete legnehezebb napjain van túl, miután szembesülnie kellett egyik szerette árulásával. Sok ideje azonban nincs arra, hogy a történteken és az életében bekövetkezett változásokon töprengjen, mert a bűnügyi profilalkotó csoport tagjaként a Sundsvall nevű kisvárosba hívja a kötelesség, ahol egy brutális gyilkossági ügyben kell a helyi rendőrség segítségére sietniük. Nyomok alig akadnak, leszámítva a dominót, amit valószínűleg a gyilkos hagyott hátra. Az idő annál is inkább sürgeti őket, mert a tettes már elrabolta az újabb áldozatát, akire, ha nem oldják meg az esetet időben, ugyancsak kegyetlen halál vár. S bár Nathalie Svenssonnak még nem nyílt rá módja, hogy kiheverje az elmúlt időszak megrázkódtatását, mégis kénytelen részt venni a nyomozásban, miután rég nem látott húga is érintett lehet. Vajon bízhat benne azután, hogy épp a hozzá legközelebb álló ember kapcsán mondott csődöt pszichológiai tudása?

Jonas Moström Nathalie Svensson-sorozatának második kötete magával ragadóan izgalmas, fordulatos történet, hamisítatlan skandináv krimi.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 4 274 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó alexandra könyvesház kft.
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2781489 / 8153086

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 4 274 Ft

A termék megvásárlásával

427 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány