A Botticelli-titok

A gyönyörű, ámde mocskos szájú firenzei prostituált, Luciana Vetra odaadóan űzi mesterségét a Ponte Vecchio hídján. Szépsége jómódú ügyfeleket vonz, akik közül az egyik legelőkelőbb megkéri, hogy álljon modellt egy festő barátjának. Így Luciana, hamarosan Flóra szerepében találja magát, és Sandro Botticelli híres festményének, a Primaverának egyik... bővebben
5% kedvezmény! Kosárba
2 990 Ft
2 840 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 284 pont
Olvasói értékelések
3 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kalivoda Csilla
Soha nem fogom elfelejteni ezt a könyvet, azt kell hogy mondjam életem egyik legjobb olvasmánya volt...
Eszter
Csak ajánlani tudom!! Könnyed,szórakoztató és magával repít Itáliába. Mikor olvastam magam előtt láttam a helyszíneket, éreztem az illatokat. Nagyon korhű és eszméletlen izgalmas, egyszerűen letehetetlen!!
Sophie520
Amikor először láttam a könyvet, azt hittem, csak a Da-Vinci kód egy olcsó utánzata, először nem is érdekelt. Majd, miután olvastam A muránói üvegfúvó-t, akkor szerettem bele az írónő stílusába, és azóta minden könyvét megveszem. Mind közül(bár a legújabbat még nem olvastam) eddig ez a kedvencem. Az olasz városok, még a reneszánsz -kori formájukban pompáznak, és légkört belengik az akkori művészetek lélegzetelállító alkotásai. És mindezt egy furcsa páros- egy barát és egy kurtizán szemein keresztül láthatjuk. Bár az elején még némileg mindketten ellenszenvesek lehetnek az olvasónak, de a végére a legszerethetőbb karakterek válnak belőlük, akiket író alkothat. Fantasztikus regény, és ha csak egy oldalt elolvasol belőle, máris magával ragad!
emil
Nekem nagyon tetszett. Jóllehet a nyelvezete időnként trágárságba hajlik (Fiorato így akarta tolmácsolni a prostituáltak beszédét), de egy valóságos történelmi alapokon nyugvó, nagyon izgalmas történet. Tulajdonképpen egész Itálián végigkalauzol minket. És ahogy kibogozza Botticelli festményét, van valóság alapja. Nekem az ő könyvei sokkal jobban tetszenek mint Dan Brown szenzációhajhász bestseller történetei.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot