Ingeborg Stadelmann

A bába válaszol

katalizátor kiadó  | 2013  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  388 oldal

Egy barátnőmet úgy ismertem meg, hogy egyszer hazatértemkor bementem a hálószobánkba, és ő ott álldogált az ajtónak háttal, a könyvespolcomat nézegetve, egy, az édesanyja által kötött, réges-régi újságból vett minta alapján készült, teljesen egyedi pulóverben, amilyen addigi tudásom szerint kizárólag nekem volt az egész világon. Barna haja, alkata, a pulóver, egy szó mint száz, megzavarodtam: azt hittem, hogy én vagyok. Nem volt hétköznapi élmény.

 Ez történt a könyveddel is. Olvastam a szavaimat, amelyeket a várandós pároknak tartott szakmai napokon szoktam mondani. Furcsa érzés volt. Aztán persze kiderült, hogy a barátnőm nem én vagyok. Jó néhány problémát máshogy látunk, de a fontos, alapvető dolgokban egyetértünk. Ezt érzem a könyveden keresztül Veled kapcsolatban is.

 Régóta nyomasztott a föladat, hogy könyvet kell írnom - most ettől megmentettél, megírtad helyettem. Egyszerűen ellátom lábjegyzetekkel, és kész. Köszönöm!

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó katalizátor kiadó
Kiadás éve2013
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:388
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly620 gr
FordítóHudáky Rita
ISBN9789638676269
Árukód2089875 / 1010727

Vásárlói értékelések, vélemények

KataL
2009. 04. 28.

Sok kérdésemre kaptam választ ebből a könyvből várandósságom alatt és a bébi születése után is. Általános kérdésekben, első baba előtt nagyon hasznosnak tartom, kár viszont, hogy nem a magyar körülményekre és példákkal íródott, így kissé "elméleti" maradt számomra. Sokkal inkább javaslom viszont ezt a könyvet, mint egyéb internetes babaváró oldalakat, ahol szintén hasonló információt próbálnak nyújtani hétről hétre, annál ez a könyv sokkal rendszerezettebb, és számomra mindig megnyugtató, megbízható volt, amit írt, rá tudtam a saját problémáimra, kérdéseimre illeszteni az itt olvasottakat. 4 csillag csak a magyar háttér hiánya miatt, amúgy 5 lenne, bár a szerkesztő ezeket nagyon szépen kommenteli, mi is a magyar releváns helyzet.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kertész Edina: A fotográfuslányKertész Edina: A fotográfuslány