A 632-es kódex

Világsiker! A neves szerző műveiből világszerte több mint egymillió példányt adtak el! A magyarul 2010-ben megjelent Az isteni formula - Einstein utolsó üzenete és a 2011-es, A hetedik pecsét című, nagy sikerű, lebilincselő regények után már itt is a következő... Tomas Noronha történész és kriptoanalitikus, a régi nyelvek szakértője megbízást kap,... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 610 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kovács Bernadett
Jó a könyv, érdekes a sztori. Bár az igazat megvallva a Végső titok nekem sokkal tetszett, picit lehetett volna izgalmasabb. De összességében jó, érdemes elolvasni.
WITTY
Fantasztikus könyv! A szerzőtől ez már nem az első regény, amit olvastam, de egyik kötetet sem szívesen tettem le a kezemből, amikor más elfoglaltságom volt... egyszerűen olvastatja magát! Tudomány és fikció tökéletes ötvözete: jól szőtt cselekmény, a fordítás stílusa olvasmányos, már a következő regény is a polcomon van.
fejesa
Nem rossz könyv, kicsit lassabb folyású, mint pl. a Da Vinci-kód, de a történelmi hátteret részletesen bemutatja, és tényleg érdekes kérdéseket vet fel. Sajnos valamiért a portugál, spanyol és latin nyelvű idézeteket a fordító nem fordította le, így néha kicsit érthetetlen miről van szó, ez elég amatőr dolog, pláne hogy nem is egy kis hobbikiadó könyvéről van szó...
emil
Nekem nem igazán tetszett a könyv. Sajnos Brown sikeri nagyon sok írót hasonló irányba tereltek. Ismét valaki megpróbál elhitetni az emberekkel olyan dolgokat amit a történészek sem bizonyítottak. Ez volt az első könyv amit tőle olvastam, de valószínüleg az utolsó. De ez csak az én egyéni véleményem, senkit nem akarok megbántani.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2