Vendéglátó tevékenység alapjai - Élelmi anyagok jellemzői, felhasználási lehetőségei. Minőségbiztosítási vagy fogyasztóvédelmi ismeretek alkalmazása. - Kidolgozott tételsor (047)

székesfehérvár  | 2012  | papír / puha kötés  |  140 oldal

Libri Antikvárium
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó székesfehérvár
Kiadás éve2012
Oldalak száma:140
Súly219 gr
ISBN0469001368470
ÁrukódSL#2106360204
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás