Terményszárítás

agroinform kiadó  | 1997  | cérnafűzött, keménytáblás  |  420 oldal

Libri Antikvárium
Az élelemiszergazdaságban a szárítás elterjedt, esetenként nélkülöz- hetetlen technológiai művelet. Szárításon azokat a folyamatokat értjük, amelyek során szilárd, vagy gáznemű anyagok nedvességtartalmának csökkentése fázisváltozás közben megy végbe a hő hatására. A felső- oktatásban is tankönyvként ajánlott kötet valamennyi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakember számára nélkülözhetetlen ismeretforrás
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 17 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 799 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó agroinform kiadó
Kiadás éve1997
Oldalak száma:420
Súly819 gr
ISBN2399987475870
ÁrukódSL#2109752354
Kötéscérnafűzött, keménytáblás

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 17 990 Ft

A termék megvásárlásával

1 799 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A gyerekbirodalomA gyerekbirodalom